iPhone 7 concept 4

‘Apple begonnen met testen van dubbele cameralenzen voor iPhone 7 Plus’

Apple zou de eerste proefexemplaren van dubbele cameralenzen voor de iPhone 7 Plus hebben ontvangen. Verschillende makers uit Taiwan, China en Japan zouden Apple voorzien hebben van deze dubbele cameralenzen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 7 concept 4
Apple is volgens bronnen begonnen met het testen van dubbele cameralenzen voor de iPhone 7 Plus. Digitimes maakt melding dat verschillende lensmakers al proefexemplaren naar Apple gestuurd hebben, zodat Apple deze uitgebreid kan testen.

Geruchten over dubbele cameralens iPhone 7 Plus hardnekkiger

Het zou in dit geval gaan om meerdere bedrijven die samples naar Apple gestuurd hebben. Zowel het Taiwanese Largan Technology als bedrijven uit China en Japan hebben dubbele cameralenzen opgestuurd. Op dit moment is Largan Technology verantwoordelijk voor ruim 60% van de cameralenzen in de iPhone en Apple zou ook andere bedrijven in willen schakelen om risico’s met tekorten te willen verminderen.

Bekijk ook

Concept: iPhone 7 met dubbele camera en volledig dekkend scherm

Een nieuw concept laat een iPhone 7 zien met een dubbele camera, voor nog betere foto's. Het scherm bedekt de gehele voorkant van de iPhone.

Vorige week schreven we al over geruchten van dubbele cameralenzen in de iPhone 7 Plus. Het zou dus specifiek gaan om het grotere model, zoals ook de bronnen van vandaag melden. Het gerucht van vorige week maakte echter wel melding dat het waarschijnlijk niet om alle iPhone 7 Plus-modellen gaat, maar dat Apple een premium-model van de iPhone 7 Plus uit zou willen brengen. Dat er nu wederom geruchten zijn over dubbele cameralenzen in de iPhone 7 Plus, versterkt eerdere uitspraken. In onderstaand artikel wordt ook uitgelegd wat er mogelijk is met dubbele cameralenzen.

Bekijk ook

'iPhone 7 Plus krijgt twee cameralenzen'

Apple wil de iPhone 7 Plus voorzien van twee camera's met een dubbele lens. Het zou gaan om een speciale uitvoering met technisch betere specs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.