Apple-filmpjes voor Android-overstappers benadrukken beveiliging en het soepele iOS

In drie nieuwe filmpjes laat Apple zien hoe makkelijk het is om over te stappen van Android naar iPhone. In de video's benadrukt Apple het gemak van het overzetten van contacten, de beveiliging van de iPhone en dat alles soepel loopt.

Filmpje over overstappen naar iPhone met beveiliging.
Vorige week heeft Apple haar website voor Android-overstappers vernieuwd. Voor de vernieuwde website heeft Apple ook nieuwe filmpjes gemaakt waarin benadrukt wordt hoe makkelijk het is om over te stappen naar de iPhone. In drie nieuwe video’s wordt de nadruk gelegd op het overzetten van je contacten, de beveiliging van je iPhone en dat alles in iOS een stuk soepeler gaat.

Apple-filmpjes voor Android-overstappers

Apple’s nieuwe campagne richt zich helemaal op mensen die nog geen iPhone hebben. De nieuwe Switch-website en filmpjes laten zien dat overstappen naar iPhone geen probleem moet zijn. In de reeks korte filmpjes die eerder verschenen zagen we al dat het overzetten van foto’s en je muziek geen probleem moet zijn en dat privacy één van de belangrijkste onderwerpen is waar Apple zich op focust. In drie nieuwe filmpjes geeft Apple hier een vervolg aan.

Bekijk ook

Apple vernieuwt website voor Android-overstappers

Apple heeft de website voor Android-overstappers vernieuwd en reclamefilmpjes uitgebracht, die uitleggen waarom je naar de iPhone moet overstappen.

In het eerste filmpje wordt uitgebeeld dat het overzetten van contacten geen probleem moet zijn. Bij het overschakelen naar een nieuwe telefoon vragen veel mensen zich altijd af hoe het overzetten van contacten in zijn werk gaat. In dit filmpje hoopt Apple deze bezorgde gebruikers gerust te stellen, want het overzetten van al je contacten moet snel en vlekkeloos gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=bUWLszbCBF8

In het tweede filmpje draait alles om beveiliging. Terwijl een dief zomaar kan inbreken bij je huidige telefoon, lukt dat bij een iPhone niet zo snel. De symbolische inbreker houdt het in onderstaand filmpje al snel voor gezien, terwijl hij nog wel enkele gegevens van je huidige telefoon meeneemt.

https://www.youtube.com/watch?v=AszkLviSLlg

Het laatste filmpje draait meer om iOS. In de korte video wordt uitgebeeld dat alles veel soepeler loopt dan op andere telefoons. In het begin denk je wellicht dat YouTube hapert, maar al snel blijkt dat dit bij het filmpje hoort. De vrouw die in beeld komt lopen, hapert en stottert op de oude telefoon. Zodra ze het iPhone-vlak binnen komt lopen, draait alles weer soepeltjes.

https://www.youtube.com/watch?v=TQy2heNOhe8

Wil je meer lezen over hoe je overstapt van Android naar iPhone? In ons artikel voor Android-overstappers leggen we stap voor stap uit hoe je over gaat van een Android-toestel naar de iPhone.

Bekijk ook

Overstappen van Android naar iPhone: zo werkt het stap voor stap

Wil je overstappen van Android naar de iPhone? In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je foto's, adressen, bestanden en andere belangrijke informatie van Android naar iPhone overzet.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 mei 2017 om 18:51
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.