Apple Store Den Haag installatie

Apple Store offline in afwachting van iPad-reserveringen

De Apple Store is tijdelijk offline, in afwachting van de voorbestellingen van de iPad Air 2 en iPad mini 3.

apple store offlineWe zaten er al een beetje op te wachten: de online Apple Store is tijdelijk offline gegaan. Achter de schermen bereidt Apple zich waarschijnlijk voor op de voorbestellingen van de nieuwe iPad Air 2 en de iPad mini 3 die op 17 oktober van start gaan in Nederland en België. We verwachten de Apple Store in de loop van de middag weer terug.

Eind volgende week zullen de iPad Air 2 en de iPad mini 3 in Nederland, België en diverse andere landen te koop zijn. Een week van tevoren kun je al een reservering plaatsen, zodat je zeker weet dat jouw favoriete model erbij zit. De nieuwe iPads zijn voorzien van een Touch ID-vingersensor en bij de iPad Air 2 zitten er ook nog wat interne performanceverbeteringen in. Verder heb je nu de keuze uit een gouden kleur en loopt de opslagruimte op tot 128GB, terwijl 32GB niet meer beschikbaar is op de nieuwste modellen. Wil je toch nog een iPad met 32GB opslag, dan zul je een iPad van de vorige generatie moeten kiezen.

iPad Air 2 voorkant schuin

Zodra de Apple Store online is zullen we dat melden. Voor nu kun je alvast gaan nadenken welk model je wilt. Onderstaande linkjes werken pas weer, op het moment dat de Apple Store bereikbaar is:

iPad Air 2 Wi-Fi

  • iPad Air 2 16GB Wi-Fi: €499
  • iPad Air 2 64GB Wi-Fi: €599
  • iPad Air 2 128GB Wi-Fi: €699

iPad Air 2 Wi-Fi + 4G

iPad mini 3 Wi-Fi

iPad mini 3 Wi-Fi + 4G

  • iPad mini 3 16GB Wi-Fi + 4G: €519
  • iPad mini 3 64GB Wi-Fi + 4G: €619
  • iPad mini 3 128GB Wi-Fi + 4G: €719

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2014, 17:22
Categorie iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.