Wunderlist iPad iPhone

Wunderlist zet voortaan taken in je iPhone-agenda

Todo-app Wunderlist laat je nu deadlines van taken in je agenda-app weergeven. Ook heeft de takenlijst 1Password-ondersteuning.

Wunderlist iPad iPhoneEr zijn aardig wat agenda-apps voor de iPhone en iPad die taken integreren, maar andersom kan het natuurlijk ook. De geprezen todo-app Wunderlist heeft een update gekregen waardoor de deadlines van taken in je agenda-app van de iPhone en iPad komen te staan. Het is nog een proef van Wunderlist, maar iedereen kan de functie al gebruiken.

Wunderlist iPhone taak met deadlineJe vindt de instelling onder de knop ‘Jouw gegevens’. Daar zie je onderin een feed die je met een druk erop in je agenda kan zetten. Je taken die je een deadline hebt gegeven, komen dan op die dag als ‘hele dag evenement’ in de agenda te staan. De communicatie werkt tot nu toe één kant op, net zoals bijvoorbeeld feestdagen die je in je agenda zet. Je kan ze dus niet bewerken in de agenda zelf. Ontwikkelaar 6 Wunderkinder zegt echter aan allerlei verbeteringen te werken.

Wunderlist versie 3.1.2 heeft verder ondersteuning voor 1Password wat inloggen in de app handiger en veiliger moet maken. De app schaafde verder de widget in het berichtencentrum van iOS 8 wat bij en herstelt interface-slordigheden op de iPad.

De Mac-versie van Wunderlist werd eveneens vernieuwd. Dat is een van de eerste apps met ondersteuning voor OS X Yosemite.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2014, 13:49
Categorie Apps
Onderwerpen takenlijst, todo, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.