Reacties voor: Apple Store accepteert geen Gift Cards meer

We wisten al dat de Apple Store geen contant geld meer accepteert bij de aankoop van iPhones. Maar de Apple Gift Card is ook niet meer welkom.
Lees het complete artikel → Apple Store accepteert geen Gift Cards meer
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Het populaire Apple vindt wel steeds meer manieren om mensen tegen zich in het harnas te werken puur omdat ze bang zijn inkomsten mis te lopen. Dat ze door het aantal verkocht iPhones die bestemd zijn voor unlocken ook geld verdienen wordt schijnbaar voor het gemak maar even vergeten.

    Toch vraag ik me af in hoeverre je als winkelier mag bepalen welke onderdelen je wel en welke je niet met je eigen giftcards mag betalen. Maar de wet in de USA is natuurlijk heel anders dan hier.
    “Ja ik heb eigen waardebonnen maar ik wil ze niet van je hebben als je dit product wil hebben omdat ik dan niet kan zien wie je bent”:S
    Dat met cash betalen al afgeschaft werd lijkt me ook illegaal…

    “meneer de bakker mag ik een tijgerbrood?”
    “Dat is dan 3 tomaten en een fles cola light” :S
    “Geld? nee joh, daar betaalde ze vroeger ook niet mee…”

  2. Ik vind het een hele onfrisse praktijk die Apple er op na houdt.
    Ben erg benieuwd hoe Apple/T-Mobile de verkoop hier in Nederland straks gaat doen,
    denk dat je zonder afgesloten abo, de winkel niet uitkomt.
    Geo

  3. Behoorlijk arrogante move van Apple. Doet me een beetje aan Fawlty Towers denken. Dom om klanten zo voor het hoofd te stoten.

  4. Kan apple iets met je gegevens als je een iphone koopt maar m niet activeert en een at&t abbo neemt? Heb een iphone mee laten nemen door een kennis maar heb geen zin dat hij straks apple op zijn dak krijgt en ik een boete oid moet betalen. Is er iemand die hier meer vanaf weet?
    tnx
    Tim

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.