imac-retina-scherm

‘Apple start productie 21,5-inch iMac met 4K display’

Taiwanese bronnen beweren dat de productie van de 21.5-inch 4K iMac stilletjes van start is gegaan. Apple hoopt hem in november te kunnen verkopen. Deze gegevens sluiten aan bij eerdere geruchten over de nieuwe iMac.

imac-retina-scherm
Terwijl de meeste mensen nog druk aan het bijkomen zijn van alle aankondigingen van het Apple Event, lijkt Apple zelf alweer bezig te zijn met het volgende product. Volgens nieuwe geruchten is de productie van de 21,5-inch iMac met 4K display stilletjes gestart.

Volgens Digitimes, die bronnen dicht bij het productieproces zegt te hebben, zijn Apple’s leveranciers in Taiwan begin september gestart met de productie van de 21,5-inch iMac. Volgens deze bronnen krijgt de nieuwe iMac een resolutie van 4.096 x 2.304 pixels, ook wel 4K genoemd. Naar verluidt verwacht Apple 1,4 tot 1,5 miljoen exemplaren in de eerste periode te verschepen.

Nieuwe 21-inch iMac: rond november beschikbaar

Als alles meezit moet de nieuwe iMac rond november verkrijgbaar zijn. Dit sluit aan bij eerdere geruchten. Ook El Capitan bevat in de code hints naar deze nieuwe 21.5-inch 4K iMac.

Naast het verbeterde display hoef je overigens geen andere ingrijpende veranderingen te verwachten van deze iMac. Zo blijft het ontwerp en het uiterlijk identiek aan andere moderne iMacs. Net zoals we vorig jaar zagen bij het nieuwe 27-inch model, dat 200 euro duurder is door het Retina-display maar verder niets aan het uiterlijk verandert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2015, 10:50
Categorieën Geruchten, Mac & macOS
Onderwerpen 4k, imac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.