Reacties voor: ‘Plannen voor Apple HDTV al een jaar geleden geschrapt’

Apple heeft een jaar geleden al plannen geschrapt om een eigen tv-toestel uit te brengen.

Reacties: 5 reacties

  1. De volgende apple tv wordt volgens mij dé reden om de kabel op te zeggen. Ziggo tv is de Free Record Shop van 2016. Bij de fusie met UPC heeft Ziggo allerlei kniebuigingen moeten doen voor de Europese Commissie die er oa voor gaan zorgen dat live tv kanalen rechtstreeks bij de aanbieder afgenpmen kunnen worden.

  2. Een tv van Apple is ook niet mijn wens. Een Apple tv die als vervanger kan werken van de huidige settopboxen des te meer. Ben erg benieuwd waar Apple mee gaat komen.

  3. De WWDC 2015 uitnodiging wordt gedomineerd door het getal vier, naar mijn idee brengt Apple een 4K TV uit, die je al dan niet met je IPhone of iPad kan bedienen en programmeren, in de hoek van gebruikersgemak dus.

  4. Maar laten we eerlijk zijn, een televisie van Apple is ook helemaal niet praktisch. Een Apple TV als hub is veel logischer. Een tv is slechts een scherm die content laat zien. En waar moet die content vandaan komen? Uit een ecosysteem van devices.

    Neem bijvoorbeeld huidige ‘smart’ tv’s. Er is werkelijkwaar niets smarts aan. Je kunt apps installeren, wauw! Complete faal.. Het zijn features, net zoals de feature phone.

    Een slimme TV voorziet mij in mijn voorkeuren ipv dat ik zelf moeilijk loop te doen met een afstandsbediening om hip op youtube iets te zoeken, want ja, dat kan mijn smartTV!

    Is er de laatste jaren echt een onderscheidende tv op de markt gebracht? Wat noemt men innovatie? Een SmartTV? 4K? Allemaal strategieen om meer te verkopen maar niets toevoegt en niets innoveert.

    De gedachtengang moet anders zijn en dat kan wel eens ergens anders liggen dan bij een TV ansich: de hub.

    Het draait allemaal om content, een TV is slechts output. De kern, daar hoop ik op met de nieuwe Apple TV

  5. De uitnodiging WWDC 2015 ademt het getal 4. Naar mijn mening brengt Apple een 4K TV uit, die te bedienen en programmeren is via de iPhone en iPad, om in de hoek van gebruikersgemak te zitten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.