Reacties voor: Apple ruimt App Store op

Apple haalt de bezem door de App Store. Apps die meteen crashen, verouderd zijn of te lange appnamen bevatten, zullen worden verwijderd.
Lees het complete artikel → Apple ruimt App Store op
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Opgeruimd staat netjes!

  2. Dit doen ze al lang maar op een subtiele mannier.
    Bv in het begin: je moet de app nu aanpassen met retina icoontjes.

  3. Ik hoop wel dat ze een beetje selectief zijn. Dat een app all vijf jaar is bijgewerkt, wil niet zeggen dat het niet meer functioneert.

    Ik heb hier een aantal games, al 4-5 jaar niet bijgewerkt en nog niet eens geoptimaliseerd zijn voor 4″ schermen, maar ze werken nog perfect. Die hoeven wat mij betreft niet te verdwijnen uit de app store.

  4. @Jeroen_O: Éénmaal je die apps/games gekocht hebt blijven deze in je aankoopgeschiedenis staan en kan je ze altijd downloaden ongeacht ze nog in de appstore staan of niet.
    Apple kan dus gerust zijn gang gaan met het verwijderen.

  5. Goede zaak. Apps die nog een iPhone 4 resolutie hebben, een iOS 6 uiterlijk of geen Retina hadden best lager in de zoek resultaten mogen komen.
    Zelfs Apps die de iPhone 6/6 plus niet ondersteunen zijn al irritant.

    Het zou Apple sieren dat ze middels iconen dit soort features van Apps tonen. Zoals ze nu al doen met gamecenter.

  6. Apple, ruim je speelgoed nou een op!

    Hoop inderdaad wel dat ze zelf controleren of de app nog werkt. Zie inderdaad ook prima functionerende oude apps in mijn lijstje staan met negatieve reviews omdat ie zo oud is…

  7. Ook meteen de Copycats verwijderen, zoals met de iOS app ‘Enlight photo editor’ is gebeurd. De ontwikkelaar (Lightricks Ltd) is/was lang bezig om de clonen verwijderd te krijgen uit de App Store. En zo zullen er wel meer Copycats zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.