Reacties voor: Apple-promovideo toont apps die mensenlevens veranderden

Apple heeft een 10 minuten durende promovideo online gezet, waarin wordt getoond hoe apps het leven van mensen kunnen veranderen.

Reacties: 7 reacties

  1. Apple weet zo goed hoe ze iets goed in de markt moeten zetten!

    Ik word echt blij van het nieuwe iOS maar ook van alle uitingen en alle artikelen hierover…top!

  2. Ik ben helemaal niet blij met het nieuwe IOS, eerlijk gezegd. Geen vernieuwing maar een aanpassing van het oude onder een andere noemer.

    Uiteraard zijn er dingen bij die fijn zijn, maar dat hadden ze veel eerder kunnen doen. Ze hebben (eindelijk) gekeken naar de jailbreakers. En tóch mis ik nog functies. Waarom duurt dat zo lang vraag ik me dan af. Maar hé: markt, hè…

    Als de iOS7 niet verder wordt aangepast of wordt verbeterd, dan ga ik twijfelen of m’n volgende telefoon een iPhone wordt. Helaas.

  3. Dat eerste filmpje toont dat een bedrijf als Apple, met zulke mooie producten, ook echt het leven van veel mensen een stuk beter kan maken. Dat is mooi.

  4. Tjonge € 200 voor de app, doet mij denken aan Microsoft prijzen.

  5. @Danny: ik kom juist van Samsung naar Apple, dat al die leuke en handige functies onvoldoende doordacht en uitgewerkt zijn voordat ze in een telefoon op de markt worden gebracht. Dan kun je er beter iets langer over doen en dat het dan goed werkt.

  6. Ik vind de bedragen die Apple vraagt wel heel erg hoog. Ik denk dat heel veel apps betaald moeten worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.