iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Apple-promovideo toont apps die mensenlevens veranderden

Apple heeft een 10 minuten durende promovideo online gezet, waarin wordt getoond hoe apps het leven van mensen kunnen veranderen.

reclame apple appsApple heeft een bijna 10 minuten durende promovideo op YouTube gezet, waarin wordt uitgelegd hoe apps het leven van mensen veranderen. En… er zit ook een Nederlands tintje aan. ‘Making a difference. One app at a time.’ is de titel van de video, waarin apps als Skyscape Medical Resources, Galileo, Cherokee Language en Proloquo2Go voorbijkomen.

Dat zijn apps waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. De video laat zien hoe apps van externe ontwikkelaars het verschil maken bij bepaalde bevolkingsgroepen wereldwijd. Zo vertelt een Keniase zorgmedewerker hoe ze met Skyscape zwangere moeders kunnen begeleiden en een diagnose kunnen stellen bij eventuele problemen. Skyscape is een app die op de iPad werkt en gebruikt wordt voor medische toepassingen.

De Nederlandse toepassing die wordt getoond is Proloquo2Go, een €199,99 kostende app waarmee mensen die zich moeilijk kunnen uiten toch een idee kunnen overbrengen. Deze app wordt gemaakt door het Nederlandse bedrijf AssistiveWare B.V. Andere apps zijn Galileo van Orthocare en de Cherokee Language App van Thornton Media.

https://www.youtube.com/watch?v=PGtP6ZQ6Lt8&feature=player_embedded

Apple zette vandaag ook een promotievideo voor iOS 7 op de YouTube-pagina:

https://www.youtube.com/watch?v=F0ErUMeT7uE

Nog niet uitgekeken? Er is ook nog een video ‘Designed By Apple: Intention’ gepubliceerd over de gedachte achter de Apple-producten:

https://www.youtube.com/watch?v=VpZmIiIXuZ0&feature=player_embedded

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2013, 23:00
Categorie Apple
Onderwerpen populaire apps, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.