Reacties voor: Apple wil geen gebruikersgegevens delen met iAd-adverteerders

Apple weigert gebruikersgegevens uit iOS te delen met grote reclamebedrijven. Apple's reclamemenetwerk iAd is hierdoor niet populair.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Dit bewijst toch wel weer hoeveel Apple om ons geeft, is het niet? Niet dat het mij iets uitmaakt (van mij mogen ze gerust weten dat ik naar school, de winkel of huis ga of wat dan ook), maar toch wel mooi om dit soort nieuws te lezen. 😛

  2. Een iphone koop je dus niet alleen maar vanwege kuddegedrag. Zo zie je maar eens dat Apple wel om zijn klanten geeft.

  3. Ja sure. Apple geeft om hun ‘klanten’. Beetje hoog gehalte ‘Apple Fanboy’ reacties. Ff googelen en je komt zat hits tegen met artikels waar Apple de privacy van haar klanten schend. Het is en blijft een bedrijf dat net zoals Google (Android) Amerikaans is. Alhoewel de Aziatische bedrijven er net zo hard aan mee doen. Oftewel ze verzamelen toch wel (stiekem) data van hun ‘klanten’ waar wij (nu nog) niks van merken.

  4. @yukhalilsel: Nee, een iPhone koop je niet om kuddegedrag, want dan koop je een android van samsung. Die zie je namelijk 3 a 4 x zoveel. Een iPhone koop je omdat je hem mooi vind of omdat je het fijn vind werken.
    Blij dat apple wat zorgvuldiger met onze gegevens omspringt.

    @Appie: Hier wordt juist het verschil duidelijk gemaakt, daar hoef je geen apple fanboy voor te zijn.
    Apple deelt minder gebruikers gegevens dat google, simpel he.

  5. Origineel geplaatst door marc
    Nee, een iPhone koop je niet om kuddegedrag, want dan koop je een android van samsung. Die zie je namelijk 3 a 4 x zoveel. Een iPhone koop je omdat je hem mooi vind of omdat je het fijn vind werken.
    Blij dat apple wat zorgvuldiger met onze gegevens omspringt.

    Dat is dus wat ik juist benadruk. Dat applekopers geen kuddedieren zijn

  6. @marc: Sure. Fijn dat jij er zo’n vertrouwen in heb. Zal Apple fijn vinden 😉

  7. Not. Apple volgt zijn gebruikers net zo hard als Google/Android alleen wil dat niet met derden delen

  8. Origineel geplaatst door Appie
    Ja sure. Apple geeft om hun ‘klanten’. Beetje hoog gehalte ‘Apple Fanboy’ reacties. Ff googelen en je komt zat hits tegen met artikels waar Apple de privacy van haar klanten schend. Het is en blijft een bedrijf dat net zoals Google (Android) Amerikaans is. Alhoewel de Aziatische bedrijven er net zo hard aan mee doen. Oftewel ze verzamelen toch wel (stiekem) data van hun ‘klanten’ waar wij (nu nog) niks van merken.

    Jee hebt toch altijd mensen die iets positiefs in iets negatiefs kunnen ompraten hee!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.