Reacties voor: ‘Apple Pay vanaf 13 juni in Zwitserland’

Apple Pay start vanaf 13 juni in Zwitserland, aldus de nieuwste geruchten. Tijdens de WWDC-keynote zou Apple de aankondiging doen.
Lees het complete artikel → ‘Apple Pay vanaf 13 juni in Zwitserland’

Reacties: 8 reacties

  1. Leuk leuk wanneer komt nederland nou is 90% van de betaal terminals is contactloos dus je zou zeggen dat het al mogelijk is

  2. Wanneer Nederland ?

  3. @Marvin: alle ov-data is ook open maar geen transit in Apple Maps.
    Lijkt toch redelijk eenvoudig voor Apple…

  4. Origineel geplaatst door Remco
    Wanneer Nederland ?

    Ik hoop snel, meer aangezien Apple Pay hoofdzakelijk gebaseerd is op het op creditcard gebaseerde systeem van betaalpassen (credit en debit) met een uniek 16-cijferig nummer in combinatie met de vervaldatum en de beveiligingscode. en onze Hollandse pin passen dat niet zijn, verwacht ik geen snelle uitrol in Nederland, ook mede omdat wij in Nederland, in vergelijking met andere landen, nauwelijks per credit-card afrekenen en meer dan 96% van alle fysieke transactie’s in Nederland pin zijn… tsja.. dan is Nederland voor Apple niet erg interessant om snel Apple Pay uit te rollen, ook al zijn van de 96% momenteel het merendeel al contactloos….

  5. @Marvin: Niet zo snel. We hebben alleen support voor contactloos betalen met Maestro, niet voor credit cards met VISA en MasterCard(paypass) contactless. De Nederlandse banken hier geven vooralsnog geen credit cards uit met conctactloos betalen. Ook zijn in de landen waar Pay al uitgerold is alleen support voor VISA creditcard/debit en MasterCard credit. Geen enkel land waar Pay is uitgerold is er support voor Maestro. En aangezien Maestro hier wel 90% market share hier heeft, zou dat wel moeten gebeuren. Of de banken moet beginnen met uitrollen van MasterCard en VISA met contactloos betalen support. Maar dan vraag ik me af als de terminals hier het gaan accepteren.

  6. Ja, zoals eerder gevraagd en aangeven….wanneer in NL 🇾🇪?
    Zwitserland??? Ja, leuk, maar wat wil men daarmee zeggen?
    Dat Apple Pay komt naar je toe, deze zomer?
    🌞🌞😉😉

  7. Volgens mij is er nog geen enkel euro land dat Apple Pay heeft? Ik zit elke week voor m’n werk in Engeland en hier zie je alleen maar bordjes met Apple Pay. Alleen kan ik het dus niet gebruiken 🙁

  8. @Ibl: Installeer de boon.-app (van WireCard solutions) op je iPhone en je kunt met een omweg wél Apple Pay gebruiken ook in Nederland… mijn goede vriend Bas van der Ploeg heeft hier een complete uitleg staan, hoe, wat & waar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.