Reacties voor: Apple Pay gestart in Verenigd Koninkrijk

Apple Pay is gestart in het Verenigd Koninkrijk met 8 banken en 250.000 winkels. Eén grote naam ontbreekt nog: Barclays Bank, die een eigen polsbandje heeft ontwikkeld.
Lees het complete artikel → Apple Pay gestart in Verenigd Koninkrijk
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Eerste stap is gezet in Europa. Wie volgt?!

  2. Waarschijnlijk Duitsland denk ik.

  3. Origineel geplaatst door BC-degraaf
    Waarschijnlijk Duitsland denk ik.

    Kan ik mij niet voorstellen. De Duitsers betalen volgens mij nog veel liever contant dan met bankpas. Ook is het marktaandeel van iPhones beduidend kleiner in Duitsland, met als gevolg een geringe marktpenetratie. In veel winkels kun je ook niet met creditcards betalen, terwijl Apple Pay gebruik maakt van dezelfde protocollen. Ook zal er vast wel voldoende regelgeving in Duitsland zijn die dat allemaal gaat vertragen. Dat gaat daar nog veel langer duren dan elders.

    Nederland en de Noordse landen misschien. Maar ik denk dat Apple Pay eerst in andere wereldlanden gaat uitbreiden, vooraanstaand Canada. Misschien Japan ook nog wel.

  4. @Tevilnelg: ik denk zelf dat Griekenland de volgende is.

  5. Ik ga vanmidding langs Tesco en kijken of ik mijn AMEX kan gebruiken (aangezien Llyods bij de 2e lading zit) 🙂

  6. De uitrol van Apple Pay gaat echt zo traag. Het duurt spijtig genoeg erg lang om overeenkomsten te sluiten met banken en winkels van zo veel landen…
    Er is meer inspanning vereist anders hebben we Apple Pay in 2020 pas.

  7. Origineel geplaatst door Mich
    De uitrol van Apple Pay gaat echt zo traag. Het duurt spijtig genoeg erg lang om overeenkomsten te sluiten met banken en winkels van zo veel landen…
    Er is meer inspanning vereist anders hebben we Apple Pay in 2020 pas.

    Ik heb al vaker gehoord dat er in de Eurozone ook juridische problemen zijn en dat Apple er weinig interesse in heeft om daar vaart achter te zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.