Apple Park drone video december 2017

Apple Park ziet er eindelijk uit als een park [video]

Apple Park is in een nieuwe dronevideo te bewonderen. Voor het eerst is het parklandschap binnenin het ruimteschip goed zichtbaar, maar het is nog lang niet klaar.

Apple Park drone video december 2017

Drone-piloot Matthew Roberts heeft een nieuwe video gemaakt van Apple Park, het nieuwe hoofdkantoor van Apple in Cupertino. Het is inmiddels de tweeëntwintigste dronevideo die Roberts online zet. In eerdere video’s zagen we vooral graafmachines en bergen zand, maar inmiddels begint Apple Park zijn naam eer aan te doen: het begint daadwerkelijk op een park te lijken.

Apple Park-rondvlucht in december 2017

In de 4K-video zie je dat het binnenterrein van Apple Park vrijwel klaar is: er is een groot grasveld te zien, omzoomd door bomen. Ook zien we in de video de kunstmatige vijver, die ook perfect cirkelvormig is. Apple-medewerkers kunnen op de bankjes gaan zitten om even te ontspannen.

Apple Park video décember 2017

Wel wordt er op andere plekken op het terrein nog gewerkt aan de groenvoorziening. Bijvoorbeeld bij het fitnesscentrum en bij de inritten van Wolfe Road, waar nu beveiligingsvoorzieningen zijn geplaatst.

Roberts heeft sinds maart 2016 elke maand een video gemaakt, waarin hij precies aangeeft welke details gewijzigd zijn. Hij hoopt nu zijn diensten ook aan anderen te kunnen aanbieden.

Apple-medewerkers zijn al een aantal maanden aan het werk op de campus, al is nog onduidelijk hoeveel de verhuizing nog moeten maken vanaf 1 Infinite Loop naar dit nieuwe hoofdkwartier. Uiteindelijk zal Apple Park meer dan 12.000 mensen een werkplek bieden, inclusief topmensen zoals Tim Cook en Phil Schiller.

Een van de meest opvallende bouwwerken op het terrein is het nieuwe Steve Jobs Theater, dat in september precies op tijd klaar was voor het iPhone-evenement. Wie op bezoek wil gaan mag niet in het Steve Jobs Theater kijken, maar je kunt sinds 17 november wel terecht in het Visitor Center, aan de overkant van de straat.

Aandeelhoudersvergadering in Steve Jobs Theater
De eerstvolgende gelegenheid om het Steve Jobs Theater te bekijken is op 13 februari, tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Die zal voor het eerst in het Steve Jobs Theater plaatsvinden. Het is verplicht om je vooraf te registreren voor het evenement, aangezien er maar beperkt ruimte is. Als je op 15 december aandeelhouder was, kun je je inschrijven op de speciale pagina proxyvote.com. De inschrijving zal worden geopend op 22 januari om 8:00 uur ‘s ochtends Pacific Time. Je hebt hiervoor een uniek nummer nodig dat beschikbaar zal komen zodra Apple het proxy statement registreert.

Apple heeft recent aan toezichthouder SEC gevraagd om voorstellen van aandeelhouders over klimaatverandering, broeikasgassen en mensenrechten te mogen blokkeren, aangezien het bedrijf daar al voldoende focus op legt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2017, 10:02
Categorie Apple
Onderwerp apple park

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.