Apple neemt Levi-topman in dienst als retaildirecteur

Apple heeft Enrique Atienza in dienst genomen. De voormalig retaildirecteur van Levi Strauss gaat de Apple Stores aan de westkust van de VS leiden.

enrique-quique-atienzaApple heeft Enrique Atienza in dienst genomen om de retailactiviteiten te versterken. Atienza werkte eerder voor Levi Strauss, als Senior Vice President Retail Americas and Global Store Operations and Training COE. Levi’s wilde het vertrek van Atienza wel bevestigen, maar wil niet wilde verklappen waar de man tegenwoordig werkt. Atienza’s Linkedin-profiel spreekt echter boekdelen: hij werkt nu voor Apple Retail.

Toch zal Atienza geen vervanger zijn van John Browett en diens voorganger Ron Johnson; hij zal zich vanaf oktober voornamelijk richten op de retailactiviteiten aan de westkust van de VS. Apple is nog steeds op zoek naar een algemeen manager om de wereldwijde retailactiviteiten voor de Apple Stores te leiden. Sinds oktober vorig jaar is die post onbezet, nadat John Browett zonder veel ceremonie vertrok. De voormalig Dixons-topman vertelde achteraf dat hij zich niet zo goed thuisvoelde bij Apple. Maar ook zonder retailtopman blijven de winkels van Apple gewoon doorgroeien. Internationaal gaat de ene na de andere winkel open en de omzet stijgt. Tim Cook maakt geen haast om snel een passende persoon te vinden.

Japan_Apple_Retail_Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2013, 9:08
Categorie Apple
Onderwerpen apple, apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.