Nieuwe foto’s tonen mogelijke gouden iPhone 5S-achterkant (update)

Nieuwe foto's van weekly.ascii.jp tonen een gouden achterkant van de vermoedelijke iPhone 5S, naast zwarte en witte iPhones.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Gouden iPhone 5S 1Een reeks nieuwe foto’s van Weekly.ascii.jp laat de vermeende goudkleurige achterkant van de iPhone 5S zien. In de afbeelding wordt de gouden iPhone ter vergelijking naast een zwarte en een witte iPhone geplaatst. Steeds meer geruchten wijzen op een gouden iPhone 5S en er verschenen eerder ook al andere foto’s. De eerder getoonde behuizing had een donkerdere goudtint. Het lijkt daarom te gaan om een andere iPhone 5S in deze nieuwe afbeeldingen, al kan het kleurverschil ook worden veroorzaakt door camera-instellingen. De nieuwe iPhone 5S-foto’s lijken qua kleur wel op de eerder opgedoken simkaarthouders.

Gouden iPhone 5S 2

Gouden iPhone 5S 3

Gouden iPhone 5S 4

Of de foto’s echt de gouden iPhone 5S-behuizing tonen weten we uiteraard niet zeker. De binnenkant wordt niet getoond, waardoor het lastig is om de aansluitpunten te vergelijken met eerder gelekte beelden. We weten het vermoedelijk zeker op 10 september, wanneer Apple volgens bronnen een speciaal iPhone-evenement organiseert. Naast een gouden achterkant krijgt de iPhone 5S volgens geruchten ook een vingerafdrukscanner en een snellere processor. Apple zou bovendien tegelijkertijd de iPhone 5C aankondigen, een plastic alternatief dat qua prijs als middenklasser tussen de iPhone 4S en iPhone 5S moet fungeren.

AppAdvice heeft ook foto’s van de vermeende iPhone 5S-achterkant bemachtigd, maar dan met de boven- en onderkant bevestigd. Bovendien laten de foto’s de binnenkant van de goudkleurige iPhone 5S-behuizing zien.

iPhone 5S buitenkant AppAdviceiPhone 5S binnenkant AppAdvice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2013, 16:31
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.