Reacties voor: Apple Nederland start nieuwsbrief over iPad

Apple is een officiële nieuwsbrief gestart, waarmee je op de hoogte wordt gehouden van de Nederlandse lancering van de iPad.
Lees het complete artikel → Apple Nederland start nieuwsbrief over iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Die waarschuwing aan het eind moet ik misschien even toelichten: natuurlijk is iedereen hartstikke verstandig en trapt niet in aanbiedingen die te mooi klinken om waar te zijn. Maar keer op keer blijkt dat er toch ook een hoop slecht geïnformeerde en naïeve mensen rondlopen, die in foute acties en beloftes trappen. Bij de iPhone zijn er heel wat mensen geweest die een aanbetaling voor een pre-order hadden gedaan en naar hun geld konden fluiten omdat de handelaar met de noorderzon was vertrokken. Laten we hopen dat het met de iPad niet opnieuw gebeurt en dat mensen verstandig zijn.

  2. Gonny. Als wij jouw toch niet hadden! Ps. Jullie hebben alles weer piek fijn in orde met deze nieuwe website! Ook leuk dat je op iphoneclub toch nog ff elke week een update geeft! Jullie zijn top!

  3. @hierboven. De iPad heeft als voordeel leverbaar te zijn via de normale kanalen (online store Apple/Apple resellers/mediamarkt/dixons/enz) hierdoor is het t e hopen dat er minder “handelaren” geld gaan verdienen aan de naïveteit van bepaalde kopers.

  4. Een collega van mij is in zo’n te mooi om waar te zijn iphone ding getrapt.

    Ik bestel hem trouwens gewoon als een van de eerste in de apple online store 🙂

  5. Ik heb em besteld bij a-mac..hoefde Geen aanbetaling te doen, maar ben wel 1 van de eerste..

  6. Ben vooral benieuwd naar de prijs ..
    Bij a-mac staat 449 maar dit zal toch niet kloppen !

  7. ik ga smorgens vroeg wel in de rij bij een of andere toko staan. Ik wil er namelijk niet naast grijpen, net als bij de 3GS. Ik kan me niet voorstellen dat er gelijk 200.000 naar Nederland worden verzonden.
    Zeker niet als er een wereldwijde lancering is.
    Ik vraag me nog steeds af wat verstandig is.. apple reseller, A-mac, gewoon de Dixons? Waar heb je het meeste kans de iPad het snelst te hebben?

  8. @marcooo: ding loopt al tijden van de band af. Ik verwacht geen schaarste eigenlijk.

    Bij andere nieuwe producten (op de iPhone na) valt dat ook Altijd tijd wel mee.

  9. prijs wordt toch meer dan 450 euro… in geen verhouding met de dollar koers duss

  10. Origineel geplaatst door Edo
    prijs wordt toch meer dan 450 euro… in geen verhouding met de dollar koers duss

    En hoe weet je dat zo zeker ? Heb je het uitgezocht ?

    Waarom kost dan een Apple macbook in USA 999 dollar en in Nederland 899 Euro ?

    http://store.apple.com/nl
    http://store.apple.com/us

  11. Ik zou graag willen dat er wat meer duidelijkheid komt mbt tethering bij T-mobile en/of de prijzen van data-abonnementen op de Ipad met 3G.

    Dit is voor mij nl. bepalend of ik voor de Wifi of de 3G versie ga.

    Ik lees hier dat er al een aantal zijn die hem besteld hebben. Dat geldt dan voor de Wifi-versie neem ik aan?

  12. Ik kan gewoon niet meer wachten! Sta binnenkort gewoon om 9 uur op de stoep bij Xando in Enschede. Neem meteen een dag vrij van stage zodat ik er meteen van kan genieten.

  13. Ik bestel hem waarschijnlijk gewoon in de Apple Store. Ik had mijn iPod Touch als een van de eerste in NL ontvangen terwijl nog geen winkel hem verkocht.

  14. @baltar: Mja dat vraag ik me ook af.. als er evt. via een kabeltje tethering toegestaan word met je iphone bij tmobile, dan ga’k niet extra geld uitgeven voor een 3G versie.
    Maar gezien er echt specifiek een 3G variant komt, lijkt het me wat onwaarschijnlijk dat Apple de wifi variant zo gaat maken dat die via tethering op een 3G netwerk kan. Iedereen zou dat dan gaan doen lijkt me en dan koopt natuurlijk niemand de 3G variant (tenzij je geen iPhone hebt of andere telefoon die tethering toestaat).

  15. Inschrijven had ik op dag 1 al gedaan of ligt het nu aan mij?

  16. Ik sta die dag gewoon zo vroeg mogenlijk voor de HTR (oftwel apple store).

  17. Origineel geplaatst door Donstil
    @marcooo: ding loopt al tijden van de band af. Ik verwacht geen schaarste eigenlijk. Bij andere nieuwe producten (op de iPhone na) valt dat ook Altijd tijd wel mee.

    behalve de magic mouse…daar heb ik bijna 4 maanden op gewacht….

  18. Ik hoop dat er snel een houder/charger komt waardoor je de ipad kunt gebruiken als foto lijst scherm als je m niet gebruikt voor iets anders

  19. Als je een ipad besteld via pre-order in Amerika, kan je de taal vd ipad wel veranderen in NL ?

  20. ik snap het niet helemaal hoe dat zit met die GB er zit 16,32,64GB op die Ipad maar dat is toch heel weinig:S als je bijvoorbeeld op een laptop of pc over de 160 GB heb en dan is je pc al snel traag en loopt vast hoe kan zo een ipad dan 16 GB hebben

  21. @sam:
    Grootte van de Harddisc heeft niets te maken met de snelheid van je PC. En daarbij is de vergelijking van iPad en laptop verkeerd. iPad is een nieuw platform, een tablet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.