Apple laat met ‘Life on iPad’ zien hoe mensen de iPad gebruiken

Life on iPad is een nieuwe webpagina bij Apple, waarin ze uitleggen hoe de iPad het leven van allerlei mensen verrijkt aan de hand van zes voorbeelden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

life on ipad surgeryApple heeft een nieuwe pagina geopend met de naam ‘Life on iPad’. Daarop kun je de verhalen lezen van zes mensen die hun iPad op verschillende manieren gebruiken. Ze benadrukken hoe mensen toepassingen voor hun iPad hebben gevonden, die Apple nooit had durven dromen. Zo is er schaatsser Bridie Farrell, die bezig is met een comeback in de schaatswereld. Haar trainer gebruikt de Dartfish-app op de iPad om prestaties vast te leggen. Het mooie daarvan is dat je geen topsporter hoeft te zijn om precies dezelfde technologie ook te kunnen gebruiken: de app van €4,49 is voor iedereen bereikbaar. Ook op ‘Life on iPad’ het relaas van Broadway-choreograaf Jeff Withing, coureur Mark Post en de Japanse chirurg Itaru Endo. Laatstgenoemde gebruikt de iPad bij levertransplantaties (zie foto).

Daarnaast komen twee bedrijven aan bod: de windenergiediensten van Siemens en wijnmakerij Palmaz Vineyards. De voorbeelden laten zien hoe je met een iPad je carrière, bedrijfsvoering of het leven van anderen kunt verbeteren. Dr. Endo kan met iPad-apps bijvoorbeeld het risico op complicaties tijdens een operatie verminderen. Met augmented reality wordt er een overlay gemaakt van het cardiovasculaire systeem tijdens de operatie. Daardoor worden patronen zichtbaar die niet met het blote oog zijn waar te nemen. Dr. Endo kan daardoor beter zien waar zich bepaalde bloedvaten bevinden en hoe het bloed stroomt. Hij kan daardoor betere beslissingen nemen en op de juiste plaats gaan snijden.

Meer info: Life on iPad

Op de webpagina is ook een video te zien, die tijdens de presentatie van de nieuwe iPads werd vertoond:

https://www.youtube.com/watch?v=B8Le9wvoY00

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2013, 12:22
Categorie Apple
Onderwerpen ipad, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.