Vechtspel Combo Crew is Apple’s gratis App van de Week

Vechtspel Combo Crew is door Apple uitgeroepen tot gratis App van de Week. Deze game is daarom tijdelijk gratis te downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Combo Crew iconApple heeft de vechtgame Combo Crew uitgeroepen tot App van de Week. Het spelletje is daarom in ieder geval tot en met donderdag 28 november gratis te downloaden. Combo Crew is een beat ’em up ontwikkeld door Game Bakers, de makers van onder andere het schattige strategiespel Squids. Combo Crew is helemaal toegespitst op het touchscreen: door te tappen en swipen vecht je met grote groepen vijanden. De ontwikkelaar heeft bovendien samengewerkt met spelstudio Capcom, om zo personages uit Street Fighter en culthit Viewtiful Joe toe te voegen.

De touchbesturing van Combo Crew zorgt ervoor dat je niet op virtuele knoppen hoeft te rammen. De game speelt daardoor een stuk intuïtiever dan vergelijkbare games op de iPhone. Dat terwijl het spelprincipe wel vrij klassiek is: het constante rammen van vijanden en blokkeren van aanvallen doet denken aan oude spelklassiekers zoals Final Fight en Streets of Rage.

Combo Crew screenshot

Apple selecteert in de nacht van donderdag op vrijdag altijd de App van de Week, die een week lang gratis te downloaden is. Besluit je nog een paar dagen te wachten met het downloaden van deze app, kijk dan goed in de App Store naar de prijs, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Combo Crew (gratis, was €1,79, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Uncategorized
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.