Reacties voor: Apple iPhone 4 wint Global Mobile Award in Barcelona

Apple heeft op Mobile World Congress de prijs voor beste mobiele toestel gewonnen bij de Global Mobile Awards.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Apple hoeft niet eens aanwezig te zijn en ze hebben de beste telefoon. Verassend dat ze niet beste toestelmaker zijn, ze hebben maar een paar modellen waar HTC er veel meer heeft.. bewijst maar weer dat android nog steeds niet gewonnen heeft 😉

  2. het zal ook niet anders! keep on going..ik heb zomaar het idee dat Apple ons allemaal versteld gaat doen staan met de volgende iPhone…gokje!

  3. Dus eh, op een hoofdzakelijk Android-bijeenkomst!? I rest my case! 🙂

  4. Die HTC’s worden idd ook wel erg goed hoor. Gisteren nog even mee gespeeld en ik moet zeggen dat ze qua bediening en “gevoel” toch aardig in de buurt gaan komen. Maar er kan er natuurlijk maar 1 de beste zijn. 😉

  5. Als de iPhone 4 niet al die antenneproblemen had gehad, dan was Apple misschien ook nog wel de beste toestelmaker geworden.

  6. pak 10 mensen geef die een paar cent en je hebt een uitslag om u tegen te zeggen
    de iphone 4 is voor mij de flop van 2010
    gorilla glas me **** raamglas kun je beter zeggen een stukje plastic is sterker
    veel meer krasgevoelig dan de andere iphones
    kun je zeggen moet je een cover kopen met een toestel van die prijs zou dit niet moeten

  7. @HIphone: respect voor je reactie! ik moest lache 😛

  8. Wel tof dat Apple zich onbedoeld zo weet te manifesteren op een beurs waar het merk helemaal niet aan deel neemt.

  9. @Sanderman: ik denk niet dat apple zich onbedoeld zo manifesteerd, Apple lijkt niets te doen zonder daar vantevoren uitgebreid over nagedacht te hebben (en met resultaat want iedereen heeft het erover)

  10. ‘Het was volgens de jury een nek-aan-nekrace’. Met welke telefoon was er sprake van nek-aan-nekrace dan? Galaxy S, Desire HD?

  11. Origineel geplaatst door Joost
    Als de iPhone 4 niet al die antenneproblemen had gehad, dan was Apple misschien ook nog wel de beste toestelmaker geworden.

    There is no antenna problem young grasshopper…

  12. Bij jou misschien niet grashopper, maar bij zeer zeer veel mensen wel, grashopper! En ach, Apple stelde voor miljoenen en miljoenen ook bumpers beschikbaar omdat er niks aan de hand was! De verantwoordelijke werd de laan uitgestuurd omdat er niks aan de hand was! Er werd gezocht naar antenne-experts omdat er niks aan de hand was!! Jaaaja
    Hou jij lekker je Apple brilletje op, blij voor je dat jij geen problemen hebt maar ga niet voor iedereen praten grashoppertje

  13. De jury prees de iPhone vanwege het fantastische scherm

    Precies. Waarom zou de iPhone5 dan – volgens de geruchten – een 4″ moeten hebben? Overstappen op 4″ zonder dat de resolutie meegroeit levert niets op (je moet nog net zoveel scrollen op websites e.d.), alleen maar een achteruitgang in dpi en een fysiek groter – minder lekker in de hand liggend – toestel.

    Waar een groter scherm wel goed voor is is voor mensen die wat mindere ogen hebben, voor hen is een zo hoog mogelijke dpi niet belangrijk maar meer de fysieke grootte van de letter zelf. Groot leest nu eenmaal wat makkelijker voor een bejaarde. 🙂

  14. @Apple740: Ik heb geen slechte ogen, maar heb wel een 32 Inch beeldscherm voor me. Gewoon omdat het gaaf is met gamen enz… Ik wou dat een iPhone een 4,5 inch beeldscherm kreeg omdat alle filmpjes er dan beter op uitzien. En kom op, zit jij nou lekker te internetten op je iPhone? Ik niet echt, alleen als het noodzakelijk is. En de iPad is weer te groot voor bellen enz..

  15. @iphoneclub: als de moeite genomen wordt mijn post aan te passen, wees dan ook zo netjes dit te vermelden in m’n post. Of pas de post van Ronaldoo dan zo aan dat ‘ie leesbaar is.
    (Red.) Excuses, dat is niet-intentioneel achterwege gelaten.
    @ 4″ scherm: lijkt me niet handig, tenzij het totale formaat van de iPhone ongewijzigd blijft. De iPhone is als telefoon zeker niet 1 van de kleinste. Als smartphone ook niet de grootste, maar ik denk dat een 4″ scherm de iPhone veel te groot maakt. Daarbij: Apple ziet heil in de pixeldichtheid zoals ie is, en een groter scherm zou óf een lagere dichtheid betekenen, of een nog hogere resolutie. Maar dat heeft weer gevolgen voor apps.

    Kortom: ik zie de logica van en 4″ scherm nog niet in.

  16. Proficiat!

  17. Stempel drukken op WMC… vind dat toch ook wel weer erg overdreven hoor. Verder prima keuze voor iPhone4 en HTC door de jury.

    @Exotic: Met de HTC Desire. Ook een super toestel moet ik zeggen.

  18. Origineel geplaatst door GamerGames
    @Apple740, Ik heb geen slechte ogen, maar heb wel een 32 Inch beeldscherm voor me. Gewoon omdat het gaaf is met gamen enz…

    Als je een 3,5″ scherm 10 centimeter dichterbij bekijkt komt ie even groot over als een 4″. Kwestie van iets dichterbij houden dus voor dezelfde ervaring.
    Het nadeel van 4″ is en blijft dat het toestel fysiek groter moet worden, tenminste, er is vooralsnog geen enkele Android telefoon met een 4″ scherm die even breed is als de iPhone. Ze zijn allemaal breder wat maakt dat ze minder lekker in de hand liggen c.q. minder makkelijk met één hand te bedienen zijn.

  19. Iphone 4 is buiten dat kleine antenne probleem top want vele vergete nogal snel dat apple maar 1toestel per jaar uitbrengt terwijl htc er meerdere moet uit brengen om zo de iphone bij te benen.
    De iphone is en blijft het makkelijkste toestel om mee te werkenen zo moet dat zijn, een toestel waar jong en oud mee overweg kan.

  20. Nou, scherven brengen geluk !

  21. Terecht gewonnen en wat een aantrekkingskracht heeft die.
    Heb hem genomen terwijl ik geen iphone 4 nodig heb.
    Normaal laat ik me niet hypnotiseren door een telefoon.
    Deze iphone 4 is zo sexie een prijs waard.

  22. vind die antenneprobleem niet zo’n issue. menig iPhone eigenaar gooit er toch een hoes over heen. zo’n apparaat WIL je gewoon beschermen :p.
    OT: terecht dat ze hebben gewonnen 😀

  23. M’n HTC Android huisgenoot complimenteerde me eergisteren uit het niks dat ik perfecte reclame maak voor Apple. Ik zat een game te spelen, na ik verteld had dat ik 15 apps had verwijderd om NOVA2 te installeren. Ik liet niet na de grote namen die ik verwijderde te noemen.

    Pakte een willekeurig nieuwe download, ging het spelen en lachtte me stuk.

    Heb hem Gun Bros laten spelen en op zijn Android heeft hij het gedownload. Android-versie: crap. Zelfde met Pathé app, Android: crap. Zelfde met GOOGLE MAPS, hij vond de iPhone versie zoooveeeel beter. Zelfde met instellingen van het apparaat. Hell, ik heb zelfs zijn camera in 2 seconden gefixt, terwijl ik nooit eerder die instellingen op een Android bekeken had.

    Apple zou me moeten betalen, ik geef mensen nachtmerries xD

  24. He verrek ben vergeten m’n punt te maken dat Apple terecht gewonnen heeft.. Oh well

  25. Origineel geplaatst door Nick
    M’n HTC Android huisgenoot complimenteerde me eergisteren uit het niks dat ik perfecte reclame maak voor Apple. Ik zat een game te spelen, na ik verteld had dat ik 15 apps had verwijderd om NOVA2 te installeren. Ik liet niet na de grote namen die ik verwijderde te noemen.Pakte een willekeurig nieuwe download, ging het spelen en lachtte me stuk.Heb hem Gun Bros laten spelen en op zijn Android heeft hij het gedownload. Android-versie: crap. Zelfde met Pathé app, Android: crap. Zelfde met GOOGLE MAPS, hij vond de iPhone versie zoooveeeel beter. Zelfde met instellingen van het apparaat. Hell, ik heb zelfs zijn camera in 2 seconden gefixt, terwijl ik nooit eerder die instellingen op een Android bekeken had.Apple zou me moeten betalen, ik geef mensen nachtmerries xD

    Afgezien van dat jij het nu eigenlijk alleen over de software hebt ipv de hardware: smaken verschillen nu eenmaal. Ik heb zelf een gruwelijke hekel gekregen aan iOS en kom ook té vaak brakke apps tegen die te pas en te onpas crashen. Wat dat betreft heb ik een betere ervaring op het Android-platform. Dat Apple me behandelt als een domme koe met iOS ben ik ook wel zat, maar ik kan me goed voorstellen dat er veel mensen zijn die zich daar wel veilig bij voelen.

  26. “Dat Apple me behandelt als een domme koe met iOS ben ik ook wel zat”

    @Ronald, daar hebben we dus een jailbreak voor. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.