Apple houdt iOS 7 Tech Talks in Londen en Berlijn

Apple heeft nieuwe Tech Talks voor iOS 7 aangekondigd. In december doen de developersessies Londen en Berlijn aan.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Apple kondigt iOS 7 Tech Talk aanApple heeft nieuwe Tech Talks aangekondigd die ontwikkelaars van over de hele wereld moeten helpen met ontwikkelen van apps voor iOS 7. In april dit jaar werd al bekend dat Apple dit najaar nieuwe Tech Talks zou organiseren. Nu is ook bekend welke steden worden aangedaan: Berlijn, Londen, New York, San Francisco, Tokyo en Shanghai. De intentie is dat Apple wat meer tijd en persoonlijkheid kan steken in gesprekken met ontwikkelaars dan op de WWDC.

Voor de eerste keer is er dit najaar ook vrij spel voor gameontwikkelaars. Apple heeft de sessies opgedeeld in ‘App Developer days’ en ‘Game Developer days’, wat de nadruk van Apple op games nog iets lijkt te versterken na al de eerdere aankondiging van gamecontrollers voor iOS 7. Het is nog wel even wachten voordat de sessies Europa aan doen. Berlijn heeft plaats op 12 en 13 december, Londen op 17 en 18 december. De eerste van de twee dagen gaat steeds uit naar de apps, de tweede naar games.

Tickets voor de sessies worden verkocht op basis van loting. Iedereen ouder dan 13 mag zich aanmelden, maar voor slechts één van de twee dagen. Aanmelden kan op de iOS 7 Tech Talk-pagina van Apple.

iOS 7 Tech Talks poster

Het is even geleden dat de vorige Apple Tech Talks plaatsvonden. In 2011 werden de sessies opgehangen aan iOS 5 en toen werd Londen aangedaan, samen met Rome in Europa. Een behoorlijk contrast met 2008: toen vond de ‘Tech Talk Amsterdam’ in Delft plaats!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2013, 23:25
Categorieën Apple, Apps
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.