Hoe tevreden ben jij over iOS 7?

iOS 7 is een week beschikbaar. Daarom zijn we op iPhoneclub en iPadclub benieuwd naar jullie mening. Hoe tevreden ben je over iOS 7? Of vind je het helemaal niets?

iOS 7 beta 4Precies een week geleden verscheen iOS 7. Heel wat mensen zijn enthousiast, heel wat mensen hebben kleine bugs ontdekt en er is ook een vrij omvangrijke groep die nog niet helemaal overtuigd is. Moeten we hier de komende jaren mee vooruit? Wat Apple betreft wel. Daarom organiseren we vandaag op iPhoneclub en iPadclub een poll waarin we vragen naar jouw mening. Ben jij blij met iOS 7 of loop je vooral tegen problemen aan? Wil je het liefst weer terug naar iOS 6? Dat vragen we in onderstaande polls. We hebben ze opgesplitst per type iPad, omdat de ervaringen heel verschillend kunnen zijn.

Onderstaande polls zijn alleen bedoeld voor mensen die iOS 7 daadwerkelijk hebben geïnstalleerd en het ook al een paar dagen gebruikt hebben. Op basis van horen-zeggen kun je immers geen afgewogen mening hebben over de prestaties, de functies die je mist of die in iOS 7 net iets anders zijn ingestoken. Is iOS 7 een verbetering, dan horen we dat graag. Maar zou je willen dat Apple het anders had aangepakt, dan is dat voor ons natuurlijk minstens zo interessant.

We verzoeken je om alleen op de polls te stemmen van de iOS-apparaten die je actief gebruikt en uiteraard alleen als je iOS 7 ook daadwerkelijk hebt geïnstalleerd. Heb je ook een iPhone of iPod touch op iOS 7 in gebruik? Dan vind je de bijbehorende poll in het ‘zusterartikel’ op iPhoneclub. Het maakt niet uit of je de polls op iPhoneclub of iPadclub invult, als je maar wel oplet dat je het juiste apparaat te pakken hebt.

Tip: loop je tegen problemen of vragen aan bij iOS 7? Dan is het reactiesysteem onder dit artikel niet de slimste manier om hulp te vragen. Stel je vraag op ons forum! Dan krijg je sneller een persoonlijk antwoord.

iPad 2 en iPad 3


Directe link naar de poll: iPad 2/iPad 3 en iOS 7

iPad 4


Directe link naar de poll: iPad 4 en iOS 7

iPad mini


Directe link naar de poll: iPad mini en iOS 7

Uiteraard kun je met alleen een antwoord op een poll niet volledig beschrijven wat je van iOS 7 vindt. Heb je een speciale motivatie op wat je in bovenstaande poll hebt aangegeven? Laat het ons dan ook vooral weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2013, 21:37
Categorie iOS
Onderwerp ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.