iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture Peilt: een week later – wat vind jij van iOS 7?

iOS 7 is exact een week lang beschikbaar. We zijn daarom benieuwd naar de meningen van iCulture-lezers in onze poll. Ben jij positief of wil je iOS 6 terug?

iOS 7 beta 4Het is exact een week geleden sinds iOS 7 beschikbaar werd gesteld. We hebben inmiddels allemaal de tijd gehad om de nieuwe iOS-versie te installeren, uit te proberen, de vernieuwde apps te bekijken en onze mening over de update te vormen. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw mening. Wat vinden jullie van iOS 7? Is de update een verbetering, moet je nog wennen of zou je niets liever terug willen naar iOS 6 of eerder?

Meteen na het uitbrengen van iOS 7 barstte de discussie al los in de reacties onder onze artikelen en in ons forum. Sommigen vinden de nieuwste iOS-firmware superstrak en fijn in gebruik, terwijl anderen het kleurrijke uiterlijk veel te kinderachtig vinden. Maar tegenover honderden mensen met een sterke positief of negatief gekleurde mening staan misschien wel duizenden mensen die het eigenlijk wel prima vinden en geen zin hebben om verhit in de pen te klimmen. Daarom zijn we erg benieuwd hoe deze polls uitpakken. Omdat de ervaringen per iOS-apparaat heel verschillend kunnen zijn hebben we meerdere polls gemaakt, gericht op steeds een andere groep gebruikers. Zijn jullie over het algemeen hartstikke blij met iOS 7? Of is maar een klein groepje tevreden en baalt de meerderheid ervan dat ze niet meer op iOS 6 zitten?

We verzoeken je om alleen op de polls te stemmen van de iOS-apparaten die je actief gebruikt en uiteraard alleen als je iOS 7 ook daadwerkelijk hebt geïnstalleerd.

iPhone 4


Directe link naar de poll: iPhone 4 en iOS 7

iPhone 4S


Directe link naar de poll: iPhone 4S en iOS 7

iPhone 5 of nieuwer


Directe link naar de poll: iPhone 5 of nieuwe en iOS 7

iPad 2 en iPad 3


Directe link naar de poll: iPad 2/iPad 3 en iOS 7

iPad 4


Directe link naar de poll: iPad 4 en iOS 7

iPad mini


Directe link naar de poll: iPad mini en iOS 7

iPod touch vijfde generatie


Directe link naar de poll: iPod touch 5e generatie en iOS 7

Uiteraard kun je met alleen een antwoord op een poll niet volledig beschrijven wat je van iOS 7 vindt. Heb je een speciale motivatie op wat je in bovenstaande poll hebt aangegeven? Laat het ons dan ook vooral weten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2013, 19:40
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture peilt, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.