Reacties voor: Apple dient patent in voor iPhone-functies in Google Maps

Apple heeft een patent ingediend waarin diverse functies uit Google Maps op de iPhone worden beschreven. Van navigatiesoftware is daarin nog geen sprake.

Reacties: 8 reacties

  1. Nuttige plaatsen is wel leuk.. Dat kun je dus in 1 oogwenk zien wat er in de buurt is enzo.. wel jammer dat het nog steeds niet zeker is of er gesproken navigatie komt.. maarja.. De iPhone blijft dé geweldigste telefoon van dit moment..!!

  2. Dit doen ze alleen maar om TomTom af te schrikken. T botert niet zo tussen deze jongens.

  3. …en ooohh, restaurant icoontjes op de kaart, dat is echt uniek zeg.

  4. Navigeren in de huidige google maps wordt geen succes..geloof me..

  5. AroundMe geeft al veel nuttige plaatsen in je omgeving!

  6. Ik kan me niet voorstellen dat dit patent wordt goedgekeurd. Heel vernieuwend is dit toch niet? Er zijn al een heel aantal iPhone apps, zoals AroundMe en Lockly die min os meer hetzelfde doen, behalve dat ze de locaties direct op de kaart zetten. Bovendien lijkt mij de onderliggende techniek iets wat van Google is.

  7. Navigeren op basis van kaartmateriaal op een server i.p.v. lokaal opgeslagen kaartmateriaal is m.i. zeker de toekomst. Idem voor muziek, de foto’s die je maakt, je adressenboek, agenda…alles centraal opgeslagen, geen gesleep meer met bestanden….geen backups meer, alles altijd up-to-date…zucht…Nu maar zorgen dat ik heeel oud wordt, zodat ik het ook nog meemaak als het allemaal wél soepel en razendsnel werkt, zonder torenhoge roamingkosten 🙂

  8. Volgens mij gaat het om het feit dat hiervoor een patent bij Apple komt te liggen, zodat een (niet Apple) concurrent straks niet kan eisen om zoiets te verbieden. Volgens mij gaat dit puur om het indekken van mogelijkheden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.