Apple Business Connect op MacBook

Reacties voor: Apple introduceert Business Connect, een variant op Google Business

Makkelijk je bedrijfsinfo bijwerken
Staat jouw bedrijf met foute info, een oud logo en lelijke foto's in Apple Kaarten? Daar kan je iets aan doen. Apple heeft een gratis tool uitgebracht waarmee je zelf alle info kunt regelen. Het is wereldwijd te gebruiken, dus deze keer niet alleen voor Amerikanen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Dat doen ze wel een stukje mooier en overzichtelijker dan Google, maar ik ben benieuwd of dit wel veel wordt toegepast

  2. Uiteraard mooier en vooral duidelijker. Dat laatste kan Google echt wat van leren. Die verzand je in bergen onduidelijke uitleg, die vaak ook niet meer actueel is. Bv bij Google Analytics, je eigen google account enz.

  3. Als je meerdere handelsnamen hebt onder 1 overkoepelende naam, moet het eerste bedrijf dat je invoert wel die overkoepelende naam zijn. Dan kan je de handelsnamen daaraan toevoegen. Jammer dat Apple dat niet goed uitlegt. Nu moet ik nog maar zien of het later te herstellen is. Duurt eerst nog 4 dagen voor deze invoer geverifieerd is door Apple.

  4. “Mobile support coming soon. Switch to a laptop or desktop to use Apple Business Connect”.

    Ik krijg bij het gebruik van Business Connect toch af en toe het gevoel dat het een overhaaste implementatie is. Ik ben nog niet overtuigd van het ‘typische Apple gebruiksgemak’.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.