‘Apple brengt iOS 7 beta 6 volgende week uit, GM op 5 september’

Apple gaat iOS 7 beta 6 volgende week uitbrengen. Daarna volgt de golden master op 5 september, zeggen bronnen van BGR.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios-7-iphonesApple gaat volgende week iOS 7 beta 6 uitbrengen. Daarna volgt op 5 september een Golden Master-versie van iOS 7 voor partners. Dat voorspelt de website BGR, die het bij eerdere beta’s bij het juiste eind had. De Golden Master (GM) is een bijna-definitieve versie, waaraan geen nieuwe functies meer zullen worden toegevoegd.

De zesde betaversie zal de laatste update zijn die aan ontwikkelaars wordt verstrekt. De kans is groot dat Apple kiest voor een release op maandag 19 augustus. Na iOS 7 beta 6 zal Apple de genoemde Golden Master-versie aan eigen personeel en partners verstrekken om een laatste check uit te voeren. Als de Golden Master zonder problemen functioneert zal Apple een vrijwel identieke definitieve versie uitbrengen voor het grote publiek. Bij eerdere grote iOS-updates bleek dat de Golden Master vrijwel ongewijzigd werd uitgebracht als definitieve versie voor iedereen.

De definitieve versie van iOS 7 verwachten we op 10 september. Die datum komt niet helemaal uit de lucht vallen: het is de dag waarop meerdere betrouwbare bronnen verwachten dat Apple de nieuwe iPhones zal aankondigen.

Apple bracht de eerste beta van iOS 7 tijdens de keynote van WWDC uit. Daarna volgden nog meer beta’s:

BGR bleek het onjuist te hebben: iOS 7 beta 6 verscheen al een paar dagen eerder, op vrijdag 16 augustus 2013.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:26
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.