iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 15 augustus 2013

In iCulture Vandaag aandacht voor de apps Drync, Flabber, Digg, SoundFocus, Slack, Nobability, Layar en Flipboard. En Plants vs Zombies 2 is eindelijk verkrijgbaar.

Plants vs Zombies 2 iOS headerApple stoomt iOS 7 klaar voor de lancering van de nieuwe iPhone. Volgens het laatste nieuws brengt het binnenkort de Golden Master uit, de laatste definitieve versie van het besturingsysteem. Vandaag kwam het nieuws vooral op het gebied van apps. Een van de grootste games uit de App Store heeft vandaag een vervolg gekregen. Plants vs. Zombies 2 is voor het eerst verkrijgbaar in Nederland en België en is een gratis game geworden. We speelden de game grondig en kwamen tot de conclusie dat het opnieuw een fraai spel is waarmee je lang plezier kunt hebben.

Alleen op iPhoneclub

  • Gisteren nog niet gekeken? De winnaars van onze exclusieve voorpremiere van de Jobs-film waren toen al bekend. Kijk voor de zekerheid of jij zaterdag in de bioscoop zit tijdens de Nederlandse voorpremière.
  • In de iCulture Vakantiespecial bespreken we vandaag verschillende manieren om fotoboeken van de vakantiefoto’s te produceren.

Nieuws

Apps

Accessoires

Ook leuk

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2013, 22:23
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.