Reacties voor: Apple brengt iOS 6 Beta 4 uit voor ontwikkelaars, YouTube-app verdwenen

Apple heeft vanavond de vierde bètaversie van iOS 6 aan ontwikkelaars beschikbaar gesteld. Bijzonder is dat de YouTube-app niet meer beschikbaar is vanwege einde licentie.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 60 reacties

  1. als ze toch bezig zijn dan maar ook alles van google, zelfs wat in de appstore te vinden is.

  2. Gelukkig is die Youtube app weg, die was heeeeel verouderd. Hoop wel dat google een eigen youtube uit gaat brengen in de appstore.

  3. Waarschijnlijk is Youtube dan geen default app meer, maar komt hij in de appstore te staan.

  4. Hopelijk maakt apple dan zelf een youtube app, want ik vindt zelf de youtube app wel erg handig, vooral omdat je anders de hele tijd naar het internet moeten en dan steeds zoeken en is dus trager.

  5. Ik hoop maar dat ze de YouTube ook een flinke opknapbeurt geven. Want de app loopt echt achter qua functies.

    Als het helemaal geen ‘native’ app meer is, hoop ik maar dat Google gaat zorgen voor een nieuwe, mooiere YouTube app.

  6. YouTube app verdwenen! Dat is op safari na de app die ik het meest gebruik! Mijn gevoel zegt dat deze wel terug komt! Ik update mijn iPad voorlopig nog niet!

  7. Ik ben hem nu aan’t downloaden, ik keek toch bijna nooit youtube filmpjes via mn iphone en anders gebruikte ik foxtube ! hoop dat mn Instagram beter gaat werken.

  8. Statement van Apple

    “Our license to include the YouTube app in iOS has ended, customers can use YouTube in the Safari browser and Google is working on a new YouTube app to be on the App Store.”

    (Red.)Dank, toegevoegd aan artikel.

  9. Ik hoop dat ze wel google maps en YouTube in de AppStore plaatsen. Zodat je een keuze hebt om hem te gebruiken anders begin ik straks een android toestel te kopen( iPad zal dan wel hoe dan ook me tablet blijven)

  10. het is wel heel druk, probeer al een tijd te updaten naar beta 4.

  11. Yessss, gelukkig er komt een update voor YouTube 🙂

  12. krijg telkens : Fout bij het zoeken naar een software-update

    vreemd, nog die er last van hebben?

  13. Google is exit, en dat is maar goed ook.

  14. @Luc: Ik krijg die melding ook, misschien isbhetberg druk met downloaden.

  15. Jammer… Ik gebruikte de app dagelijks. Het werkte altijd perfect voor mij. Ik begrijp niet waarom mensen die app zo slecht vinden, misschien wel wat verouderd, maar zeker niet slecht naar mijn mening.

  16. @Luc: @Maurice Hollink: download het van Apple’s developer Website, dat werkt wel en dan via xcode of itunes upgraden 😉

  17. Een paar keer proberen en hij begint vanzelf te downloaden.

    Geen paniek, het is erg druk

  18. Origineel geplaatst door Naut
    Jammer… Ik gebruikte de app dagelijks. Het werkte altijd perfect voor mij. Ik begrijp niet waarom mensen die app zo slecht vinden, misschien wel wat verouderd, maar zeker niet slecht naar mijn mening.

    Inderdaad, werkt goed zowel met ipad, iphone en apple tv. Zelfs streamen van iphone/ipad naar apple tv

  19. Bij mij werkt tethering voor het eerst!!! Zit bij T-Mobile, zou dus ook kunnen dat ik eindelijk aan de beurt was maar misschien zijn er meer die het nu kunnen. Vandaar dat ik het even meld….. 🙂

  20. Origineel geplaatst door Steven
    Bij mij werkt tethering voor het eerst!!! Zit bij T-Mobile, zou dus ook kunnen dat ik eindelijk aan de beurt was maar misschien zijn er meer die het nu kunnen. Vandaar dat ik het even meld…..

    welk abonnement heb je?

  21. @Steven: Oh ik heb nog de relax ’10 bundel. Dus dat zal dan nog wel even gaan duren. Of beta4 moet er een omweg voor hebben nu 🙂

  22. Het rare is de softwareupdate van mijn iPhone aangeeft dat iOS 6 al uo to date is, kijk ik naar de info van mijn versie is het Build 10A5355d (beta 3) in plaats van Build 10A5376e (beta 4).

    Wordt dus nog even afwachten.

  23. Iemand al gelukt om via de iPhone te updaten? Heb namelijk het idee dat deze update niet “Over the air” kan…

  24. volgens Apple zou het wel moeten kunnen:

    iOS 6 beta 4 can be installed using over the air software update from devices that have iOS 6 beta installed. Over the air software update can be initiated by choosing General > Software Update in Settings.

    hmmmm

    Op developer forum van apple gaven mensen als tip om de update te zoeken via 3G. (dus wifi uit)
    en inderdaad, ik zie hem gelijk……

  25. Ook hier werkt het persoonlijk hotspot met beta 4, met een i300 abo uit 2008.

  26. Grappig, zou het dan een grap van Apple zijn of zijn de “i” abbo’s van T-Mobile nu ineens geactiveerd voor tethering….??

  27. Als je soms op een site bent en een filmpje gaat kijken, ga je automatisch naar de YouTube app. Hoe gaan ze dit oplossen??? Error…?

  28. @Dennis: Ik heb hem over the air geupdate!

  29. Als er een Jailbreak is voor de toekomstige iOS 6 retail is kopieer je uit de .ipsw van iOS 6 beta 3 de YouTube.app en dan maak je er een .deb file van en of kopieer je hem naar /Aplications met in de terminal chmod 775 YouTube.app

  30. Eindelijk alsnog kunnen updaten.

    Ook nieuw is een schakelaar onder “mobiel netwerk”, deze schakelaar heeft als naam Wi-Fi- en mobiel netwerk.

    Hiermee kan je toestaan dat apps het mobiele netwerk gebruiken als WiFi problemen geeft. Ook is hier passbook en de leeslijst aan toegevoegd.

  31. iMessage op de iPad werkt nu samen met je telefoonnummer. Top!

  32. Waarom blijft de iphoneclub schrijven dat deze beta alleen te installeren is door ontwikkelaars?

  33. Iedereen kan hier updaten dit is volgens mijn enkel voor developers zijn jullie dit ook of is er een anders manier om aan de update (beta)
    te geraken.

  34. Origineel geplaatst door WesleyRl
    Ik ben hem nu aan’t downloaden, ik keek toch bijna nooit youtube filmpjes via mn iphone en anders gebruikte ik foxtube ! hoop dat mn Instagram beter gaat werken.

    Precies dit!

  35. Die youtube gaat nu gewoon via de browser zoals het hoort. echt een verbetering.. ik ben er echt blij mee.

    @Dennis: ik ben het maar aan het restore… duurt weer uren

  36. @Luc: Ja heb precies het zelfde probleem op mijn ipod touch

  37. Dat die YouTube app is verdwenen is alleen maar goed nieuws, want die zuigt dik en nu kan Google eindelijk een betere app in de Appstore plaatsen.

  38. Ik begrijp al die teleurstelling bij sommige mensen niet. Als je de YouTube app veel gebruikt, dan download je straks toch gewoon de YouTube app die Google nu aan het ontwikkelen is? Ze zullen er vast voor zorgen dat die ruim voordat iOS 6 straks uitkomt beschikbaar is, zodat niemand zonder hoeft te zitten. En iedereen die de app niet gebruikt heeft weer een extra plekje op z’n homescreen.

  39. Check ProTube uit Cydia die gebruik ik ook vaak!

  40. Veelal zie je in een tweet een link naar een youtube filmpje. Clicken erop en draaien maar. Zal dat straks nog wel zo gaan als de app vanuit de appstore is geinstalleerd?

  41. @Jean-Paul Horn: Deze bèta is net als voorgaande versies alleen te installeren door ontwikkelaars.

  42. Bij mij kwam ook steeds de melding ‘Fout bij het zoeken naar een software-update’.

    1. wifi uit
    2. zoeken naar update, direct gevonden
    3. wifi weer aan
    4. nu kon ik direct updaten

  43. Mijn iPhone 4s zonder problemen geïnstalleerd. Maar mijn iPad 3 geeft de hele tijd aan fout tijdens zoeken naar software update. Weet iemand hier iets van of die dit ook heeft? Gr.

  44. @Devlin: Ga naar developer.apple.com, log in met je apple-id, maak een dev. account aan en enroll jezelf in het iOS programma. Dit kost 80 euro.

  45. YouTube fans
    Ga naar “YouTube.nl” klik op pijltje onderin tik vervolgens op “voeg toe aan beginscherm” mooi icoon en is nog beter ook

  46. Zal straks ook is proberen te updaten!
    De app mocht dan verouders zijn, hij werkte altijd prima. Nu zal de functie om vanuit je foto-app filmpjes te uploaden naar youtube ook wel weg zijn?

  47. @Timon Bakker: Uploaden naar YouTube zit er wel nog in (al zou het natuurlijk zomaar kunnen zijn dat ze die vergeten zijn), opmerkelijk genoeg nog met het oude YouTube icoontje (de televisie).

  48. Als je muziek luisteren buitenom een App van Apple liefhebt terwijl je een beta gebruikt van iOS zou ik afhouden om deze beta te installeren.
    De geluidskwaliteit buiten de Music App. is nu door een bug gigantisch slecht, ben zelf terug gegaan naar Beta 3 om dit te verhelpen omdat ik regelmatig via spotify nog muziek luister, er zat gewoon geen diepte meer in muziek met Beta 4.
    Tevens is het gemis van de youtube App echt niet groot, de zoekfunctie werkte amper en/of gaf nooit de gewenste resultaten terwijl de webapp deze wel gaf, heb die app daarna nooit meer gebruikt.

  49. Ik blijf maar steeds de foutmelding krijgen, wifi uit werkt ook niet, wat nu?

  50. Bij mij is de hotspot ook geactiveerd. Heb abonnement van T mobile uit 2008. I150.

  51. Origineel geplaatst door Steven
    Bij mij werkt tethering voor het eerst!!! Zit bij T-Mobile, zou dus ook kunnen dat ik eindelijk aan de beurt was maar misschien zijn er meer die het nu kunnen. Vandaar dat ik het even meld…..

    Bedankt voor het melden, ik kan het inderdaad ook nu ben ik achtergekom !

  52. Ik gebruikte toch alleen maar Protube uit de Cydia store.. Veel beter als de default app van Youtube en de mogelijkheid om de video’s te downloaden.

  53. @nando: Blijven proberen, mij lukte het na ongeveer 12 keer

  54. Waarom nooit de verloopdatum in de berichtgeving, dit is zo handig om te weten!!

    Kortom; wanneer verloopt de beta 4 van iOS 6.0??

  55. Erg jammer dat de oude vertrouwde YouTube-app weg is. Ik vond het altijd wel makkelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.