‘Apple breidt personeelsbestand in Europa uit’

Apple gaat het personeelsbestand in Europa flink uitbreiden. Ruim 500 extra mensen zouden er nodig zijn, vooral in Ierland.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple corkEen paar dagen geleden was in het nieuws dat Apple het voormalige bedrijfsterrein van HP heeft gekocht, om flink te kunnen uitbreiden. Voor 300 miljoen kochten ze een stuk land met een oppervlakte van 40 hectare, naast een stuk land dat Apple al in 2006 kocht. In een YouTube-filmpje legt Jobs voor de gemeenteraad van Cupertino uit, waarom hij destijds dat extra stuk land nodig had. In Europa gaat de uitbreiding nu ook van start.

Volgens een Apple-medewerker breidt Apple de aanwezigheid in Europa de komende maanden fors uit. Er zullen ruim 500 nieuwe medewerkers worden aangetrokken voor het Europese hoofdkwartier in Cork (Ierland). In Apple’s vacatureoverzicht staan meer banen dan gebruikelijk en ook bij de lokale vacaturedatabases worden meer vacatures gemeld. De banen variëren van stagiairs en financieel medewerkers tot iOS Build Engineers die ontwikkelervaring op Mac OS X of Unix moet hebben.

Foto: kirocop via Flickr
Tipgever: Richard via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2010, 16:08
Categorie Apple
Onderwerpen apple, europa, personeel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.