Reacties voor: Apple blokkeert Gevey SIM unlock in iOS 5 beta 2 (jailbreak)

Apple heeft in iOS 5 beta 2 de Gevey SIM unlock geblokkeerd. Dit is een method

Reacties: 16 reacties

  1. Hij is toch gewoon te jailbreaken met redsn0w, kun je hem toch gewoon unlocken?

  2. Ik weet het niet zeker, maar was het niet alleen Gevey Ultra (de nieuwe versie waarbij je niet naar 112 moet bellen) die niet meer werkt op beta 2?

  3. @Jamie: Je kan hem idd jailbreaken met Redsn0w. Maar het unlocken is daarmee niet vanzelfsprekend.

    Heeft apple een aanpassing gemaakt in de baseband? Als ze dit gedaan hebben dan moet je dus je Pwnagetool of Sn0wbreeze gaan gebruiken.

  4. @Segers Vincent: Ik denk dat de Rebel Pro nu ook niet meer werkt.

  5. @Tjibba: ik dacht eigenlijk aan ultrasn0w.
    anders kan je zo de ipad baseband met redsn0w installeren.

  6. Ietwat verwarrend om in het rode blok te verwijzen naar ‘deze unlockmethode’ in het gele blok: daar staan zowel de methode waar je 112 voor moet bellen, als de normale unlock via T-Mobile. En met die laatste hoef je natuurlijk niet 112 te bellen.

  7. Het is eigenlijk al van de zotte dat de eerste versie die wel gebruik maakte van de noodnummers überhaupt door de makers is uitgebracht. Iets dat zo belangrijk is voor de maatschappij zou je niet moeten willen misbruiken voor zoiets onbelangrijks als een jailbreak

  8. Het heeft geen meerwaarde in de reacties maar dit vond ik wel heel leuk.
    “Het unlocken van je iPhone 4 geldt niet als noodzaak in deze zin”.

  9. @WvB22: helemaal mee eens. Voor de rest begin ik mij zo langzamerhand af te vragen of Apple de strijd met de jailbreak scène niet gewoon heeft opgegeven. Ze weten dat het toch altijd zal worden gedaan en dat het alsnog maar op minder dan 10% van de idevices wordt gedaan.

  10. @Zjories: Jailbreaken staat totaal los van unlocken. Dat je het maar even weet 😉 Tegenwoordig worden haast alle iPhone’s, zelfs in de VS, sim-lock vrij verkocht(dus unlocked). Unlocken heeft tegenwoordig niet heel veel zin meer.

  11. @PeterTe: ja weet ik 🙂 maar ik had het over het laatste stuk van het artikel dat ook de 2e beta met de gebruikelijke jailbreaktools te jailbreaken zijn.

  12. Origineel geplaatst door Zjories
    @WvB22: helemaal mee eens. Voor de rest begin ik mij zo langzamerhand af te vragen of Apple de strijd met de jailbreak scène niet gewoon heeft opgegeven. Ze weten dat het toch altijd zal worden gedaan en dat het alsnog maar op minder dan 10% van de idevices wordt gedaan.

    Denk je? Apple heeft gewoon nu al door hoe iOs5.0 gekraakt kan worden. Die patch zullen ze alleen pas in de GM door voeren (althans als ze slim zijn)

  13. Er worden nog heel wat iPhones gelocked verkocht hoor, onderschat dat maar niet!

    Ik hoop dat er snel een unlock procedure komt voor de iPhone 4 en dat de iPhone 5 voortaan gewoon los verkrijgbaar zal zijn en dat die koppelverkoop aan banden gelegd wordt!

  14. @WvB22: Het is alleen het Europese noodnummer. De unlock komt uit China, waar 112 alleen wordt gebruikt om gebruikers op het lokale noodnummer te wijzen. Daar misbruik je dus niet de alarmcentrale…

  15. Op een een of andere manier is mijn iPhone 3Gs altijd al geunlocked geweest, gekocht bij t-mobile… Foutje? Mischien.

  16. Ik kan bevestigen dat de rebel pro sim ook niet meer werkt….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.