Reacties voor: Apple bezig met iCloud-werkzaamheden voor iTunes Match

De iCloud-bibliotheken van ontwikkelaars zullen worden gewist, zo waarschuwt Apple in een mailtje aan ontwikkelaars. De werkzaamheden zijn nodig ter voorbereiding op iTunes Match.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Volgens mij zal het ook lang duren voordat Itunes Match hier in België of in Nederland beschikbaar zal zijn. Er zal eerst lang moeten onderhandeld worden met bepaalde auteursrechtelijke instanties. Ik denk ook niet dat de SABAM dat zo maar zal toelaten. Vind het jammer…want dat lijkt mij een zeer mooie manier om de gulden middenweg te vinden tussen – aan de ene kant…de artiesten die op een eerlijke manier hun brood willen verdienen…en aan de andere kant…de illegale downloaders die toch een “super”kleine bijdrage moeten afgeven om hun illegale nummers legaal te maken.

  2. Dit heeft dus geen invloed op iWork documenten toch???

  3. Wat ik jammer vind op dit moment is dat ik alleen apps en boeken kan downloaden vanaf mijn device. Ik mis gewoon de mogelijkheid om muziek die ik eerder gekocht heb te downloaden op mijn Iphone, Ipod of Ipad.

  4. En ik ben blijkbaar de eige die het nut van itunes match niet inziet :S

  5. Maar stel je hebt je Mp3’s gematcht. Ben je dat dan kwijt als je na een jaar niet weer dat geld wil ophoesten?

  6. @jordy, als je die nummers opnieuw download naar icloud kun je ze toch afspelen op je iphone/ipad met ios 5 ?

  7. Snap die iCloud gedoe nog steeds niet. Volgens mij kan ik mijn foto’s en apps niet opslaan.

  8. @ivo: Zo goed vind ik die muziek nog niet werken. Oke, itunes in the cloud is nog niet beschikbaar, maar ik heb pas een album gekocht. 10 nummers voor 5 euro. Vida la vida van Coldplay. Maar drie nummers ervan had ik al. Toch maar gekocht want dit was nog altijd goedkoper en met veel betere kwaliteit. De dubbele nummers opgezocht en verwijderd. Wat bleek: de verkeerde albums had ik verwijderd -.- de slechte kwaliteit hed ik nog, maar de gedownloaden originele nieuwe niet. Niet handig, maar ik dacht dat ik ze wel makkelijk via itunes terug kon krijgen. NIET DUS. iTunes weet dat ik ze gedownload heb, maar ik kan ze alleen opnieuw krijgen door opmieuw (3x €0,99) te kopen. De andere zeven nummers kan ik zo in itunes pc laden. Hoe kan ik die andere drie ook weer terug krijgen? Werkt allemaal goed he, dat icloud, gister weer een storing. Al mijn schoolwerk van iPad/pod staat erop.

  9. Waarom zou ik iTunes Match willen gebruiken… Moest dat ipv AAC nu eens lossless muziek zijn, dan zou ik het wel overwegen, maar ga echt geen kwaliteit verliezen in mijn iTunes…

  10. Origineel geplaatst door Mireille005
    Maar stel je hebt je Mp3′s gematcht. Ben je dat dan kwijt als je na een jaar niet weer dat geld wil ophoesten?

    Nee ze staan gewoon op je computer..

  11. @Mathijss95: Dat je de muziek niet opnieuw kan downloaden heeft niks met iCloud te maken. Maar met contracten van de muziek labels. Als het aan iCloud ligt kunnen we hopelijk binnenkort ook onze muziek opnieuw downloaden, in Amerika is dit nu al mogelijk.

  12. Oh zo zit dat dus. Kijk, ik heb het gekocht en andere gekochte muziek had ik eerst met mijn computer gesynct voordat ik de dubbele verwijderde. Daarom mag iCloud music hier ook wel eens komen. Zou ik iets via de klantenservice kunnen regelen?

    Origineel geplaatst door L23
    @Mathijss95: Dat je de muziek niet opnieuw kan downloaden heeft niks met iCloud te maken. Maar met contracten van de muziek labels. Als het aan iCloud ligt kunnen we hopelijk binnenkort ook onze muziek opnieuw downloaden, in Amerika is dit nu al mogelijk.

  13. @Mathijss95:

    Origineel geplaatst door Mathijss95
    Oh zo zit dat dus. Kijk, ik heb het gekocht en andere gekochte muziek had ik eerst met mijn computer gesynct voordat ik de dubbele verwijderde. Daarom mag iCloud music hier ook wel eens komen. Zou ik iets via de klantenservice kunnen regelen?

    Inderdaad, iTunes muziek ‘opnieuw’ downloaden kan momenteel hier nog niet, apps en boeken wel. Maar Sabam/Buma/.. doet moeilijk hier. Zoals altijd.

    En, het probleem dat jij nu hebt heb je natuurlijk niet als je AL je muziek in de iTMS koopt, dan kan je namelijk tegen gereduceerde prijs ‘de rest van’ het album kopen.

  14. Dat verklaard een hoop. Wel jammer dat ze niet meewerken. Amders gaat het gewoon via Piratebay en verdienen ze er nog niks aan.

    Maar ik heb het album helemaal gekocht en ik vind dus wel dat ik dus het recht heb op die muziek, ookal is het maar een paar euro.@Bram:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.