Apple bevestigt inruilprogramma voor iPhones, vandaag van start

Apple's inruilprogramma voor iPhones gaat vandaag van start in de VS. Je kunt je iPhone inruilen en krijgt daarbij korting op een nieuwe iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jon forttApple heeft tegen een verslaggever van CNBC bevestigd dat er een inruilprogramma voor iPhones komt. Eerder circuleerden er alleen nog maar geruchten over dit inruilprogramma, dat bedoeld is om klanten met korting een nieuwe iPhone te laten kopen. Apple bevestigde het nieuws aan verslaggever Jon Fortt, technologiecorrespondent bij de tv-zender. Hij geeft aan dat het inruilprogramma alleen geldt als je de winkel verlaat met een nieuw abonnement. Bovendien is het voor Nederlandse gebruikers nog niet direct interessant. Het inruilprogramma lijkt voorlopig alleen in de VS te gelden.

Er was via tipgevers al allerlei informatie over het Apple Store inruilprogramma naar buiten gekomen, maar Apple had nog niets officieel bevestigd. Het programma gaat ‘Reuse and Recycle’ heten en is bedoeld voor iPhones. Overigens heeft Apple in Nederland al een inruilprogramma voor iPhones, iPads en Macs, waar we eerder over schreven. Je moet daarvoor je apparaat bij Apple aanmelden, krijgt de waarde te horen en stuurt al dan niet je apparaat op. Zodra alles binnen is wordt de waarde van je oude apparatuur overgemaakt naar je bankrekening. Maar het is vaak goedkoper om je iPhone tweedehands te verkopen. Bij het nieuwe inruilprogramma, dat voorlopig alleen in de VS geldt, krijg je bij inlevering van je oude iPhone korting op de aanschaf van een nieuwe iPhone.

apple store inruilprogramma

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2013, 15:24
Categorie Apple
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.