Mophie Juice Pack Helium voor iPhone 5 nu in meerdere kleuren

De Mophie Juice Pack Plus voor de iPhone 5 is voortaan beschikbaar in de kleuren blauw, rood, roze, groen en paars.

Juice Pack plus kleurtjesDe Mophie Juice Pack Helium iPhone-batterijhoezen zijn voortaan ook verkrijgbaar in het blauw, rood, roze, groen en paars. Hiervoor kon je de bekende batterijcase in de kleuren donkergrijs, donkerrood en wit bestellen. De nieuwe kleurtjes zijn ook het enige dat aan de case is verandert: hij biedt nog steeds een batterijcapaciteit van 1500mAh en kan op dezelfde wijze om je iPhone worden bevestigd.

Wil je de nieuwe kleuren voor je Mophie-hoes hebben, dan moet je de batterijcase bestellen op de website van de fabrikant. Meerdere webshops (waaronder de iCulture Shop) verkopen de Juice Pack Helium en andere Juic Pack-batterijcases in de originele kleuren. In Nederland kost een Juice Pack Helium over het algemeen 80 euro. We verwachten dat wij de nieuwe kleuren snel kunnen aanbieden in de iCulture Shop.

De Mophie Juice Pack Helium is een iPhone-case met een ingebouwde accu. Deze batterij sluit rechtstreeks aan op de verbindingpoort van je iPhone. Hierdoor kun je de iPhone van wat extra stroom voorzien als dit nodig is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2013, 17:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen juice pack, mophie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.