Opus: iPad-versterker en standaard in één magnetische bol

De Opus is een iPad-standaard met een ingebouwde versterker, die je kunt opklappen in een magnetische bol. De makers zamelen geld in op Kickstarter.

Opus ingeklaptDe Opus is een iPad-standaard die bestaat uit twee delen: een klem om de iPad staande te houden en een klankkast die het afgespeelde geluid versterkt. In combinatie met elkaar bieden de twee hulpstukken een handige iPad-standaard om films mee te kijken. Heb je hem niet meer nodig, dan kun je de twee segmenten in elkaar steken om een compacte bol te vormen die makkelijk in je tas gestoken kan worden. Ze worden dan met magneten bij elkaar gehouden.


De manier waarop de Opus geluid versterkt hebben we erder gezien in andere iPad-accessoires, zoals de Sabine. Door dit idee te combineren met een houder om je iPad rechtop te houden, is de Opus een uitgebreider totaalpakket. Losse versterkers moeten maar net op je iPad passen in combinatie met een hoes of standaard.

De makers van de Opus zijn naar Kickstarter gestapt om geld in te zamelen. Daar hopen ze 10.000 dollar in te zamelen om de productie van de iPad-standaard te starten. Een donatie van 25 dollar plus 13 dollar verzendkosten verzekert je van een Opus, mits dit doel wordt gehaald. Je moet dan nog wel even wachten: de eerste exemplaren worden pas in februari 2014 verstuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 augustus 2013 om 15:54
Categorie
Accessoires
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.