Reacties voor: ‘Apple Arcade gooit strategie om en annuleert contracten met gamestudios’

Apple zou met Apple Arcade een andere weg in willen slaan. Sommige geplande games worden afgeblazen, terwijl er meer nadruk komt op games die betrokkenheid stimuleren.

Reacties: 7 reacties

  1. Had mijn abo vrij snel weer opgezegd. De vorm van animatie in de games spreekt mij totaal niet aan en ikvind de gameplay ook behoorlijk saai. Kocht het ook voor mijn zoons via family share maar het sprak hun ook totaal niet aan.

    Denk dat het een grote flop wordt.

  2. Op een verveelde zaterdagavond het proef abonnement aangeschaft.
    De leuke spellen vereisen een dur XBOX / PS controller die ik zo niet bij de hand heb. Wil je multiplayer spelen heb je er 2 nodig echt absurd om voor een klein spelletje dat je max 10minuten gaat spelen deze vereiste heeft. Waarom niet gewoon die controller in de app afstandsbediening op je iPhone. ik ga het weer opzeggen. Ook vielen spellen weleens uit. (up-to-date Apple TV 4k)

    Een dienst om niet aan te raden eveneens als Apple TV videodienst, een onoverzichtelijke bedoeling alles wat je juist niet verwacht bij Apple.

  3. “Tegelijk zou Apple nieuwe gamestudios hebben benaderd, om titels te ontwikkelen die wél in het straatje passen. Het gaat daarbij om min of meer verslavende games waardoor mensen na hun proefperiode blijven hangen.”

    Dit is een ernstig verontrustende ontwikkeling die ik niet bij Apple zou verwachten. Geld verdienen zo veel belangrijker maken dan verantwoord gebruik maken van Apple-producten gaat een stap verder dan goede winst maken met uitstekende producten. Ik hoop dat iCulture meer aandacht gaat besteden aan deze ontwikkeling, die volgens mij het merk Apple in het hart raakt.

  4. Ik heb het een half jaar met plezier gebruikt, heerlijk, nergens reclame of in-app bedel/upgrade-acties. Nu zomer aanbrak heb ik het opgezegd, nauwelijks tijd voor gamen. Er zitten serieus mooie spellen bij, maar inderdaad niet in genre van Fortnite en Asphalt.

    Als die avonturenspellen uitgespeeld waren, was het ook echt klaar. Dan moest ik weer even zoeken naar nieuwe avontuur. Bij elkaar toch veel uren gespeeld dat dat €5 p.m. wel te verantwoorden was. Ze hadden het wellicht beter pas in sept 2020 kunnen aankondigen, omdat men startte met 50 games waardoor er toch veel mensen al gauw afhaakten. Nu zijn er >100!

  5. Apple Arcade is een flop ik ga niet eens de moeite doen om die maand gratis te nemen nu ze deze weg opgaan.

  6. Het zijn me dan ook een partij saaie games zeg! Binnen een maandje had ik het wel gezien.

  7. Apple tv+, apple music, apple arcade, apple maps, siri bij alles heb ik het gevoel dat het super is maar niet genoeg content om een echte gamechanger te zijn tov alle concurrenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.