Reacties voor: Apple adviseert herinstallatie bij iTunes 8 onder Vista

Apple heeft een supportdocument gepubliceerd, die uitlegt hoe je blauwe schermen en systeemcrashes kunt voorkomen in iTunes 8 op Windows Vista. Verwijderen en herinstalleren is het devies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. De fout is interessant, ik heb XP. 😉

  2. Haha gratis extra ruimte ^^

  3. Bij mij staat er niet gratis hoor maar gewoon vrij zoals het hoort

  4. Die vertaling is overigens PC only, want op de Mac staat er gewoon netjes Vrij.
    Overigens veel discussies gelezen over de BSOD in Vista, maar het is toch in en in triest dat software überhaupt in staat wordt gesteld om het superieur veilige Vista een BSOD te bezorgen?? Aan wie zou het eigenlijk liggen ? Het stelt mijn mening iig niet bij, Vista is echt een jip en janneke pakket!

  5. Zelf helemaal geen problemen ondervonden. Toch meerdere malen een iphone geconnect en hersteld.

    Free of Gratis 🙂 , uh autocorrection zeker niet uitgezet voor het compileren.

  6. Staat er volgende keer betalen 😛

  7. Hoe zit dat met je iTunes library? Ik heb niet al te lang geleden al volledige nieuwe itunes (7.7.x) erop gezet, met al gevolg dat als ik mijn iphone aansluit een melding krijg dat de library op mijn iphone anders is dan die van itunes (logisch). Maar ik krijg enkel de optie om te anuleren, of die van mijn iphone te overschrijven met de lege library van de nieuwe itunes. Geen van beide wil ik eigenlijk. Ik wil eigenlijk gewoon de library van me iphone weer terug in me itunes hebben. Is dit mogelijk?Zo ja kan iemand mij uitleggen hoe? (het gaat hier om windows alhoewel ik niet denk dat itunes voor de mac zoveel anders zal zijn.)

  8. heb dit ook…je moet alleen je pc niet opstarten als je iphone aangesloten is.

    eerst je pc opstarten..dan aansluiten…bij mij voorkom ik hiermee die prachtigee schermpje

  9. G-Riot adviseert Apple beta-testers.

  10. @Passie

    De BSOD komt door iTunes, niet door Windows zelf. iTunes is niet zomaar een programma. Het installeert ook drivers voor de iPod en iPhone, en deze zorgen voor de BSOD. BSOD’s worden altijd veroorzaakt door slechte drivers en/of brakke hardware.

  11. Vertaalfout zit overigens niet in Mac OS X installatie

  12. Ik heb geen ‘gratis’ (want een Mac), maar wel ‘als raster’ bij de weergaveopties. Met een kleine letter ‘a’ dus, in plaats van een hoofdletter. Foutje dus.

  13. @Passie: Het zou kunnen dat de software een type geheugen overbelast.. dus meer geheugen adresseerd dan dat er aanwezig is.. dat wordt niet geblokt door vista. als een pakket niet vraagt hoeveel aanwezig is kan dat dus fout gaan.

  14. hahaha idd gratis ruimte !!!

  15. Ik had ook geen problemen toen ik 8.0 gister installeerde op me Vista pc. Ik heb wel de ‘gratis’ ruimte gekregen 😀

  16. nogmaals nergens last van hier! ?:)

  17. Bij uitkomen van iTunes 8.0 gewoon een update uitgevoert op mijn Vista laptop maar heb geen BSOD gezien 🙂
    Alles werkt dus prima.

  18. Als je iTunes deïstalleer ben je dan al je video’s, muziekbestanden, etc. kwijt die ik bv. via m’n Amerikaanse account hebt gedownload en nog niet op m’n iPhone heb geïnstaleerd?

    Uh, nee Mac heb ik (nog) niet, dus da’s geen optie…

  19. JustSome: Kies op het eerste scherm (Summary) onder Options voor ‘Manually manage music and videos’, dan verschijnt de inhoud van je iPhone wel en kun je er zelf dingen in slepen. Je kunt alleen niet de nummers van je iPhone terug op je PC zetten (zonder extra software). Ik snap niet helemaal waarom je library leeg is gegaan toen je een nieuwe versie van iTunes installeerde. In ieder geval, als je er problemen mee hebt kun je beter terecht in het forum dan hier tussen de reacties.

  20. Ik ga Apple zo wel even bellen waar ik nog wat gigabytes aan gratis ruimte kan krijgen 🙂

  21. Overigens crashte bij het voor de eerste keer aansluiten van m’n iPhone bij iTunes 8 niet mijn PC, maar juist mijn iPhone! Die gratis ruimte vond ik zelf iig erg handig 🙂

  22. @MisticRain: Beetje offtopic, maar software zou niet in staat moeten zijn geheugen te adresseren zonder ‘toestemming’ van het OS.

  23. @MichMich: Thank u ! Dat is denk ik ook het hele probleem, maargoed zijn eeuwig durende discussies, de basis van windows is gewoon brak laten we het daar op houden 🙂

  24. @justsome
    als je een nieuwe itunes installeerd en itunes de bibliotheek van je vorige versie niet meeneemt kan je deze handmatig toewijzen. ergens in de voorkeuren van itunes kan je aangeven waar de itunes bibliotheek staat. als je gewoon de oude bibliotheek toewijst (deze is gewoon als xml(?) bestand opgeslagen op je hd) importeert itunes deze in de nieuwe versie.

  25. Hier staat verder nog waarom die driver geupdate is:

    http://support.apple.com/kb/HT3025

    Dat wordt dus nog een extra update waarschijnlijk, om het nieuwe crash probleem op te lossen.

    En voor de mensen die vinden dat software niet in staat moet zijn om geheugen te adresseren hoe het wil, helaas. Zo werkt het in Windows, net als in bijna alle operating systems (ook Mac OS X), drivers draaien in de kernel en mogen alles doen wat ze willen, net zoals de kernel zelf. De enige beveiliging is dat het de bedoeling is dat Microsoft de drivers test (in het Windows Hardware Quality Lab), anders worden ze niet ondertekend en krijg je die dialoogjes over unsigned drivers bij het installeren.

  26. sorry ik ben niet helemaal duidelijk geweest. De nieuwe iTunes waar ik het over had was icm nieuwe windows install. Ik dacht namelijk altijd dat er een manier was om je iTunes library vanaf je iPhone terug naar je iTunes te restoren bij een situatie zoals ik eerder in dit bericht heb beschreven. Maar ik begrijp uit de reacties hier dat dat dus niet mogelijk is.

  27. Wat blijkbaar niemand is opgevallen, is dat het icoontje rechtsonder om de iPod los te koppelen verdwenen is in iTunes 8.

  28. Mensen, Ik heb zelf nog een probleem met Itunes 8.

    Ik heb hem gewoon gedownload met de Apple Updater.

    maar als ik nu App store wil kijken zie ik alles wit. geen iconen of iets :S
    Als ik daarvandaan kom,en ik klik op een nummer om te luistere, dan flipt ie helemaal.

    Ik heb Windows XP

  29. Ik ben na de upgrade naar itunes 8 mijn oude bibliotheek KWIJT help, help.
    waar kan ik deze terug vinden op mijn PC/laptop. Er zaten nl meer dan 6000 Liedjes in.
    Allemaal opnieuw handmatig toevoegen, is bijna onbegonnen werk.
    wie kan mij Helpen ?

  30. ik krijg volgende melding bij installatie ITUNES 8.0:

    er is een probleem met dit windows installer pakket. een programma dat vereist is voor het voltooien van de installatie kan niet worden uitgevoerd…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.