Apple Park ruimteschip hoofdkantoor Cupertino

Reacties voor: Apple in 2023: 5 voorspellingen en verwachtingen voor dit jaar

Naast alle nieuwe producten en software-updates, kijken we ook vooruit naar wat 2023 voor jaar voor Apple gaat worden. Welke nieuwsgebeurtenissen staan centraal en wat voor jaar wordt 2023 voor Apple? In deze vooruitblik geven we vijf voorspellingen voor Apple in 2023.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Niet alleen vorig jaar alleen spec bumps, is eigenlijk al enkele jaren nu zo. Vooral bij de watch gaat het heel langzaam, maar ook bij de overige apparaten het gaat langzaam. Is nou vaak een nieuwe chip ( en ook dat gebeurd niet altijd meer) en wat camera verandering beetje notch wijziging. Maar niet overstappen zoals van Touch ID naar Face ID , of dat de bezels en home knop verdwenen ( behalve dan nog met de trage apparaten waar dat nu pas gebeurd de instap iPad, mogelijk de iPhone se ) wat ik dan wel hoop is dat apparaten ook ondersteund blijven worden zoals de iPhone 8 , als er toch zo weinig gebeurd dan geeft het afvallen van de 8 wel wat een gevoel van geplande veroudering.

  2. Prima dat er gesteld wordt dat er een standaard moet komen voor opladers. Dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger en ook beter voor het milieu. Maar dat Apple gedwongen wordt om het zorgvuldig opgebouwde en beveiligde ecosysteem open te stellen vind ik een slechte ontwikkeling. Garanties heb je nooit, maar de reden dat je met Apple zelden gezeik hebt qua beveiliging of het gewoon out of the box functioneren van dingen, is de reden dat ik Apple gebruik. Dat ik daar mee voor betaal is prima. Heb ik er voor over. Iedereen kan en mag daar anders over denken, dan kies je Samsung met Android, maar als Europa Apple dwingt, heb ik geen vrije keuze meer.

  3. Ze mogen die 200 gigabyte iCloud wel eens optrekken naar 500.

  4. Zal mij niks verbazen als ze alleen de iPhone pro van usb-c voorzien, en dan volgend jaar pas de normale en de plus van usb-c.
    Misschien wel de normale iPhone de zelfde trage usb2 snelheid geven als de nieuwe normale iPad, want anders wordt het toch te duur en die snelheid heb je toch niet nodig ?.

  5. En wat over de geruchten over MacOs op de IPad Pro wat in oktober vorige jaar de ronde deed? Daar ben ik echt benieuwd naar of dat komt. Dat zou een game changer zijn.

  6. Waar blijft de Apple car of ontwikkelingen in die hoek. Ik wil absoluut geen peperdure auto van Apple die ieder jaar weer een upgrade krijgt maar ben wel benieuwd naar wat er op dat gebied gebeurd is.

  7. @Kaas: Je kunt nu reeds naar 2 TB vergroten…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.