Reacties voor: Nederlands bedrijf maakt boekjes van WhatsApp-gesprekken

Het Nederlandse AppBook maakt een boekje van je meest memorabele WhatsApp-Gesprekken. Zo kun je ze altijd nog eens uit de boekenkast halen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Op zich best een leuk idee. Kan me alleen voorstellen dat er dan juist erg veel gesprekken kunnen uitlekken wat je wellicht niet zou willen. Een boekje is iets privacy gevoeliger dan opgeslagen op de whatsapp servers. Hoewel je er voor kiest als je een boekje laat maken en je dat dus weet. Maar ach, vroeger bracht men ook een rolletje met naakt foto’s naar de Hema om af te laten drukken…

  2. Sommige dingen zijn zo briljant en simpel dat ik niet snap dat er niemand eerder opgekomen is. (zoals ik)

  3. Leuk concept

  4. Wat ook leuk is, is om ‘het hele internet’ uit te printen! Dus…

  5. Origineel geplaatst door renowurreld:
    Sommige dingen zijn zo briljant en simpel dat ik niet snap dat er niemand eerder opgekomen is. (zoals ik)

    Een jaar geleden wilde ik de Viber-chat met mijn vriendin in een boekje zetten en dit als cadeau geven op haar verjaardag. Maar ik kwam niet verder dan het idee.
    Wachten tot iemand komt met een briljant idee om een Viber-chat-boekje te maken;)
    Je kan het zelf maken in Photoshop oid en laten afdrukken als fotoboek, of is dat nu geen goede idee?

  6. Is het wel veilig op zomaar een ‘intiem’ gesprek op te mailen naar submit@whatsappbook.com. Ik wil dit heel erg graag proberen, maar heb liever niet dat deze gesprekken ooit ergens op straat komen te liggen.

    Heeft iemand het al geprobeerd? En krijg je ‘automatisch’ een mailtje terug, of neust eerst even iemand van het bedrijf door mijn gesprekken, voordat hij/zij reageert.

  7. Er wordt gezegd dat een WhatsApp-gesprek opslaan zo gedaan is, maar hoe doen jullie dat dan? Ik ben al dagen bezig om een gesprek fatsoenlijk op mijn computer te krijgen. Het gesprek is te groot om te mailen.

  8. @Jeremy: . “Because we use a 100% automated process, we can guarantee that nobody but you will have access to the content of your book. Your personal information will never be used for commercial means.”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.