iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Topics NL, Pokémon Duel, SetApp en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Topics NL, Pokémon Duel en SetApp

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Topics NL

Tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden om digitaal de krant te lezen. En recentelijk kwam daar nog een nieuw alternatief bij. Persgroep, een van de grootste krantenuitgevers in Nederland, introduceerde onlangs de app Topics NL. Met een abonnement op een van de Persgroep-kranten lees je onbeperkt artikelen van alle titels op basis van onderwerpen die je interesseren. Hoe handig is deze nieuwe nieuws-app? Je leest het in onze review over Topics NL.

Pokémon Duel

Na het wereldwijde succes van Pokémon Go verscheen er deze week een nieuwe game uit de stal van The Pokémon Company. In Pokémon Duel speel je een strategisch bordspel met je favoriete Pokémon. Je kan het vergelijken met het bekende ruilkaartenspel. Hoe het precies werkt, lees je in ons artikel over Pokémon Duel.

Apple Support

Na de Nederlandse primeur voor de officiële Apple Support-app hadden we deze week goed nieuws voor onze Belgische lezers: de app is nu beschikbaar in 22 nieuwe landen, waaronder België. Zo heb je ook als je in België woont rechtstreeks toegang tot Apple Support, waaronder het maken van een afspraak met de Genius Bar. Lees er meer over in ons artikel over Apple Support.

SetApp

Ruim 60 Mac-apps voor een vast bedrag per maand. Deze week is de nieuwe dienst SetApp officieel van start gegaan. Voor $9,99 per maand krijg je toegang tot apps die als je ze los aanschaft vaak veel duurder zijn. Of je waar voor je geld krijgt, lees je in ons artikel over SetApp.

Meer informatie: SetApp

FaceApp

Geef jezelf een flinke grijns met deze nieuwe selfie-app, die dankzij kunstmatige intelligentie kan laten zien hoe jij er als man of vrouw uit zou zien. Of welk uiterlijk je tweelingbroer of -zus zou hebben. Deze knap gemaakte app doet het in één klik, zonder dat je een desktopcomputer nodig hebt. Lees ons artikel over FaceApp.

Wazzurb

Een nieuwe Nederlandse buurtapp, waarbij je met een cirkel zelf aangeeft wat jouw buurt is. Je zit dus niet vast aan de wijkgrenzen die jouw gemeente heeft bedacht. Met Wazzurb moeten buren makkelijker met elkaar in contact komen en kunnen ze elkaar waarschuwen bij onraad. Lees ook ons artikel over Wazzurb.

Snapchat

Snapchat introduceerde deze week een nieuwe look, die niet heel erg veel verschilt van de oude. Door kleurgebruik zie je voortaan sneller waar je bent en ook kun je op elk moment zoeken in de app dankzij een nieuwe universele zoekfunctie. Meer over de nieuwe functies lees je in ons artikel over Snapchat.

Twitter

De Twitter-app voor iPhone en iPad heeft vanaf deze week een iets andere indeling gekregen. De focus ligt nu niet meer op Moments, de compilaties van meerdere tweets, maar op het vinden van nieuw materiaal, waaronder Moments. Die vind je via het nieuwe Verken-tabblad. Lees er meer over in ons artikel over Twitter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2017, 13:04
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.