iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: RollerCoaster Tycoon 3, FIFA en meer

Wat waren deze week de nieuwste apps voor de iPhone, iPad en iPod touch? We zetten ze in de rubriek App Gemist op een rij.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

OurCam

OurCam laat je razendsnel foto’s delen met vrienden, kennissen en familie. De app opent meteen op de camera, waarmee je foto’s maakt die direct in een gedeeld album worden geplaatst. Handig, maar hoe wil de ontwikkelaar hier geld aan verdienen? Lees ons artikel over OurCam.

RollerCoaster Tycoon 3

Verrassing! RollerCoaster Tycoon 3 staat vanuit het niets in de App Store, en pakt het een stuk beter aan dan RollerCoaster Tycoon 4: geen in-app aankopen en een volledige overzetting van de originele PC-game. Lees ons artikel over RollerCoaster Tycoon 3.

FIFA

De nieuwe FIFA is op 22 september voor iedereen te downloaden – maar via een omweg installeer je het spel nu al op je iDevice. Lees ons artikel over FIFA.

Alarmfase 1

De P2000 meldingen-app Alarmfase 1 is vernieuwd en verder uitgebreid met een iPadversie, ondersteuning voor de iPhone 6 en 6 Plus. Daarnaast zijn de filters verder verfijnd zodat je alleen de meldingen ontvangt die jij wilt. Lees ons artikel over Alarmfase 1.

Wander

Wander combineert het maken van een digitaal fotoboek met het delen van unieke wandelroutes. Doe inspiratie op en kom op plaatsen waar je nog nooit geweest bent. Lees ons artikel over Wander.

Plex

Plex voor iOS synchroniseert je filmcollectie sneller, bevat meer beeld en toont nu ook de beoordelingen van filmsite Rotten Tomatoes. Lees ons artikel over Plex.

PorterKey

Met PorterKey zoek je naar leuke eettentjes bij jou in de buurt, zonder WhatsApp of iMessage te verlaten. PorterKey zit namelijk in het toetsenbord van je iDevice, waardoor je vanuit iedere app een link naar een cafe, restaurant of andere locatie vindt. Lees ons artikel over PorterKey.

Path to Luma

Path To Luma zou zomaar eens de grote volgende gamehit in de App Store kunnen worden. In de puzzelgame bestuur je een kleine robot, die van planeet naar planeet reist om ze duurzame energie te geven. Lees ons artikel over Path to Luma.

MSTY

MSTY laat je met een druk op de knop je humeur delen met je vrienden, door één van de gelicenseerde tracks binnen de app te sturen. Lees ons artikel over MSTY.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2015, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.