iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: KNLTB ClubApp, Pokémon Go, Rijbewijs Trainer en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals KNLTB ClubApp, Pokémon Go, Rijbewijs Trainer en meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Piece of Cake

Is het bij jou altijd gedoe als je gezamenlijk een cadeau moet geven? Wat gaan we geven, hoeveel mag het kosten en wie schiet het voor? Met Piece of Cake moet het een stuk eenvoudiger zijn om samen met anderen een cadeau voor een jarige te regelen. Het invoeren van alle gegevens vergt wel wat tijd, maar uiteindelijk is Piece of Cake een handig hulpmiddel. Lees onze review van Piece of Cake.

Landed

Landed is een handige simpele app om bij je te hebben zodra je op reis gaat. De app geeft namelijk allerlei nuttige informatie, zoals het weer, welke lokale simkaart je het beste kunt gebruiken en welke hotelaanbiedingen er zijn. De app leert je echter ook enkele basiszaken over de gesproken taal, want je kunt zien welke populaire zinnen er gebruikt worden en hoe je ze uit moet spreken. Lees ons artikel over Landed.

Pokémon Go

Na lang wachten verscheen deze week eindelijk Pokémon Go. Helaas nog niet in alle delen van de wereld, maar als je echt niet kunt wachten kun je Pokémon Go nu wel al in de Amerikaanse App Store vinden. In het spel moet je met je iPhone op zak de straat op en gebieden verkennen om Pokémon te vangen. Dit doe je dus door met je iPhone in je hand te gaan wandelen, waarna de Pokémon in de echte wereld verschijnen via het scherm van je iPhone. Het spel wordt binnenkort officieel in Nederland verwacht, maar je kunt het spel nu al spelen in Nederland door hem te downloaden uit de Amerikaanse App Store. Lees ons artikel over Pokémon Go.

Flamyngo

Gaan jij en je vrienden vaak op reis, al dan niet samen? Met Flamyngo kun je nu de reistips van je vrienden bundelen per stad, zodat je zelf je eigen reisgids kunt samenstellen. Je kunt de app gebruiken voor allerlei grote steden in het buitenland, maar werkt ook prima om de hotspots bij jou in de buurt te leren kennen. De app heeft een gebruiksvriendelijke interface, zodat je altijd weet wat je waar kunt doen. Lees onze review van Flamyngo.

KNLTB ClubApp

Als je bent aangesloten bij een tennisclub, dan zou het zomaar kunnen dat jouw vereniging gebruikmaakt van de nieuwe KNLTB ClubApp. Met deze app word je op hoogte gebracht van al het nieuws rondom jouw vereniging, maar je kunt ook een baan reserveren om met een speelmaatje op te tennissen. Mocht je nou geen speelmaatje hebben, dan kun je in de ClubApp ook op zoek naar een geschikte partner. Lees ons artikel over KNLTB ClubApp.

ING Bankieren

De Mobiel Bankieren-app van ING krijgt een interessante functie. Vanaf deze week is de ING begonnen met de uitrol van de nieuwe Kijk Vooruit-functie. Hiermee zie je niet alleen welke betalingen er gepland staan, bijvoorbeeld van automatische incasso, maar voorspelt de app ook waar jij je geld aan uit gaat geven. Dit doet de app aan de hand van de bestedingen uit het verleden. De functie is ook uit te schakelen en de komende maanden moet iedereen gebruik kunnen maken van Kijk Vooruit. Lees ons artikel over ING Bankieren.

Maggy Magazine

Lees je graag tijdschriften, dan is de Maggy Magazine een potentiële app om te gebruiken. De app bestond al een tijd, maar is deze week vernieuwd met enkele handige functies. De app heeft een nieuw uiterlijk, maar je kunt ook tijdschriften offline opslaan en indelen in mappen om de orde te bewaren. Ook de bookmark-functie is handig om tijdschriften later nog eens te lezen. Lees ons artikel over Maggy.

Rijbewijs Trainer

Ben je nog hard aan het leren voor het theorie-examen voor je rijbewijs? Dan kan de app Rijbewijs Trainer een handig hulpmiddel zijn. Met de app kun je oefenexamens maken voor je theorie-examen. Maar niet alleen voor je auto, want ook de theorie-examens voor scooters en motoren zijn beschikbaar. Je kunt oefenen met duizenden vragen en daarbij wennen aan de tijdsdruk. Het eerste oefenexamen is helemaal gratis, maar daarna moet je €1,99 betalen voor een enkel oefenexamen. Lees ons artikel over Rijbewijs Trainer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2016, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.