Maggy Magazine-app

Maggy Magazine-app volledig vernieuwd met bookmarks, leesmappen en meer

Met de Maggy Magazine-app kun je onbeperkt tijdschriften lezen voor een vast bedrag per maand. De app is nu volledig vernieuwd en heeft naast een nieuw uiterlijk ook een nieuwe bookmark-functie waarmee je artikelen offline kunt opslaan.

Met de Maggy Magazine-app kun je onbeperkt tijdschriften lezen voor een vast bedrag per maand. De app is sinds vandaag volledig vernieuwd en heeft naast een nieuw uiterlijk ook een aantal nieuwe functies gekregen. Zo kun je in versie 2.0 artikelen uit magazines offline opslaan en indelen in mappen.


Maggy Magazine-app

Maggy Magazine: onbeperkt lezen voor vast bedrag

De Maggy-app is een alternatief voor diensten als Blendle, MyJour, Bliyoo en eLinea. Daarmee kun je ook artikelen uit tijdschriften lezen, alleen bieden deze diensten niet allemaal het ‘all you can read’-model aan. Met Maggy lees je voor €5,99 per maand onbeperkt artikelen van aangesloten tijdschriften, dat zijn er inmiddels bijna 50. Lees meer over de oorsprong van Maggy in onderstaand artikel.

Vernieuwd: geen hamburger meer
De nieuwe Maggy-app onderscheidt zich met name door het nieuwe frissere uiterlijk. Het hamburger-menu van de oude app is verdwenen en vervangen door tabbladen onderaan het scherm. Een trend die je bij meer nieuwe apps ziet, zo kun je als gebruiker direct zien welke opties er allemaal zijn. Verder is de app grotendeels in zwart-wit uitgedost zodat de content meer opvalt. Alleen de verschillende onderwerpen zijn van een kleurtje voorzien.

Wanneer je de app als nieuwe gebruiker start kun je uit het magazine-aanbod je favorieten tijdschriften kiezen. Dit gaat op categorie, zo heb je ‘populair’, ‘voor vrouwen’, ‘voor mannen’ en ‘niche’. Daarna kies je jouw favoriete onderwerpen zoals ‘showbizz’, ‘muziek’ en ‘tech’. Vervolgens maak je een account en een profiel aan en kun je aan de slag. Je kunt Maggy de eerste 7 dagen gratis proberen. Dit geldt ook voor gebruikers die de oude app hebben gebruikt; zij krijgen met de nieuwe app weer een nieuwe proefperiode van 7 dagen.

Maggy Magazine-app - favoriete tijdschriften Maggy Magazine-app - your maggy

Bij de nieuwe Maggy-app ligt de nadruk opnieuw op het ontdekken van nieuwe artikelen en het volgen van nieuwe magazines. Zo komen in het ‘ontdek’-gedeelte van de app artikelen naar voren op basis van je geselecteerde onderwerpen en magazines. Je ziet welke artikelen net zijn toegevoegd en welke op het moment veel worden gelezen door andere Maggy-gebruikers. In het ‘magazine’-gedeelte zie je de nieuwste edities staan van de tijdschriften die je volgt. Je kunt ook pushnotificaties instellen wanneer nieuwe edities verschijnen. Maggy biedt je tevens toegang tot alle oude uitgaves.

Bookmarken en leesmappen
Een nieuwe functie in de Maggy-app is het bookmarken van tijdschriften en artikelen. Je kunt deze opslaan om later te lezen of om een artikel nog een keer terug te lezen. Elke keer als je een bookmark bewaard wordt deze automatisch offline opgeslagen. Je kunt deze dus altijd en overal teruglezen, ook als je geen internet-bereik hebt. Je kunt de bookmarks zelfs in mappen opslaan zodat je overzicht houdt van al je opgeslagen artikelen en tijdschriften.

Een Maggy-abonnement is maandelijks opzegbaar en is te gebruiken op twee apparaten tegelijk. Naast een iOS- en Android-app komt er volgens Maggy binnenkort ook een webapp beschikbaar. Zo kun je de artikelen en magazines ook op je Mac of iPad bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.