Reacties voor: App Gemist: Fleksy Keyboard, Tempo en 1Password 5

Deze week in de App Gemist reviews van twee iOS 8 keyboards, de slimme agenda-app Tempo en 1Password 5, dat nu gratis te downloaden is.
Bart Breij -

Reacties: 6 reacties

  1. Hoe schakel je quicktype van apple zelf in? En is het de bedoeling dat whatsapp enzo straks ook op lockscreen beantwoord kan worden net als imessage? Dat is namelijk ideaal!
    Voor de rest had de ios 8 net zo goed een 100 mb update kunnen zijn als je het mij vraagt!?

  2. @perry: QuickType werkt alleen nog niet voor het Nederlandse toetsenbord. Verander je toetsenbord naar het Engels en het zal waarschijnlijk al aan staan.

  3. @perry: IOS 8 is voornamelijk een verandering voor ontwikkelaars. Je zult het gaan merken aan apps die met elkaar samen mogen gaan werken in de toekomst. Het is misschien wel een belangrijkere update dan IOS 7 die alleen maar het uiterlijk veranderde.

  4. Ok bedankt voor de reactie’s nog even afwachten dus!! Ben er wel tevreden over hoor alleen 1 ding bijna al me apps vallen uit als ik ze open of als ik in de app een bericht wil openen zal wel met updates goed komen

  5. Apple is zo slecht nog niet. Ik vind eigenlijk elk keyboard slecht. Fleksy gekocht maar het is waardeloos. Loop steeds opnieuw woorden te typen omdat hij ze wijzigd zonder ik kan kiezen.
    Het is wel weer duidelijk dat ze op Android niet zo veel gewend zijn of de bugs op ios zijn te heftig.

  6. Leuk die toetsenborden die je kunt toevoegen maar alles wat je ingeeft wordt naar de ontwikkelaar verzonden om de toetsenborden zelf te laten leren… Als die zelf leren, wat moet een ontwikkelaar dan met mijn keystrokes?? Het zijn ordinaire keyloggers!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.