iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Efteling, drie keer Google en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de apps die op onze website zijn besproken, zoals Efteling, Google Maps, Google Zoeken, YouTube en meer.

App Gemist logoIn de rubriek ‘App Gemist’ lees je elke zondag over de interessantste apps die de afgelopen week zijn verschenen of die een flinke update hebben gekregen. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke apps komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal overzichtelijk bij elkaar in een nieuwe editie van App Gemist.

Efteling

Met de Efteling-app kun je voortaan een plekje in de Python reserveren. Dat kan nog net voordat deze bekende achtbaan voor langere tijd in onderhoud gaat. De wachttijd bij de attractie wordt daarmee verkort van meer dan een uur tot minder dan een kwartier, beloven de uitbaters van het pretpark. Lees ons artikel over de Efteling-app.

YouTube

YouTube heeft een nieuw logo! Maar belangrijker is: de mobiele app houdt beter rekening met het formaat van de video’s, waardoor ook verticale video’s beter tot hun recht komen. Lees ons artikel over de YouTube-update.

Google Maps

Google Maps bereidt je voortaan mentaal voor op het zoeken naar een parkeerplek. Voor meerdere steden wereldwijd toont de app nu vooraf of het lastig parkeren wordt, bijvoorbeeld in Amsterdam, Keulen en Londen. Weet je meteen of je even moet bellen wat je wat later op de afspraak bent. Lees ons artikel over de Google Maps-parkeerinfo.

Pokémon Go

Speel je nog steeds Pokémon Go, dan kun je nu in de app de legendarische Raikou, Entei en Suicune tegenkomen. Maar er zit nog wel een addertje onder het gras, want ze zijn niet overal te vinden. Lees ons artikel over Pokémon Go.

Google Zoeken

Google Zoeken laat je nu trending zoekopdrachten zien, die met blauwe icoontjes te herkennen zijn. De trending items zijn afhankelijk van je locatie, dus in de VS zul je vooral over Trump, Houston en Pumpkin Spice Latte (jawel, het is alweer bijna herfst) lezen, terwijl je in Nederland items zoals de Slimste mens en politieke ontwikkelingen leest. Je kunt de trending zoekopdrachten ook uitschakelen. Lees ons artikel over Google Zoeken met trending zoekopdrachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.