Kind met Angry Birds spelletje op iPhone

Reacties voor: Gameklassieker Angry Birds krijgt nieuwe naam, omdat hij te populair is

Gameontwikkelaar Rovio heeft een opmerkelijke aankondiging: Angry Birds Classics krijgt een andere naam: Red's First Flight. Dit is een bewuste keuze om te zorgen dat de game minder snel terug te vinden is in de App Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ze zouden toch groter worden dan Disney? En dan ga je nu de naam veranderen van de game waarmee alles gestart is.. pfff.. alsof ze Mickey Mouse ooit een andere naam zouden geven.. no way!! Kansloos dit!

  2. Toch maar even weer op mijn iPhone gezet. Blijft leuk af en toe, zou jammer zijn als ze hem gaan verwijderen. Apps blijven immers ook niet altijd ik je aankooplijst staan. (Wat heel vreemd is)

  3. Vroeger was het een heerlijke game maar tegenwoordig te veel onzin aan toegevoegd die mij het spelplezier ontneemt.

  4. Leuk spelletje, vroeger veel gespeeld. Nu jaren later ook leuk voor de opgroeiende kinderen.
    Maarrrrr die vermaledijde in-app inkopen maken het helaas lastiger spelen in de nieuwe versies: ik heb de in-app aankopen uitgeschakeld om mijn creditcard te beschermen tegen kinder vingertjes. Maar het spelen is nodeloos ingewikkeld geworden door allerlei add-ons, reclame onderbrekingen of aanbiedingen voor extra diamantjes of vogeltjes etc. en andere beperkingen (tijdslimiet) die je dus vrij moet kopen en kinderen verder niet snappen en frustreren.

    Jammer dat er kennelijk geen business case op te draaien is want ik zou gerust weer 5 of 6 euro voor zo’n spelletje betalen (of simpeler; 2 euro voor een nieuwe level pack. Maar ajb hou op met die onoverzichtelijke in-app rommel allemaal)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.