Reacties voor: Amerikaanse luchtmacht bespaart jaarlijks 5 miljoen dankzij iPad

De Amerikaanse luchtmacht bespaart 5 miljoen dollar per jaar door het gebruik van iPads in vliegtuigen. De Electronic Flight Bags zijn op de iPad veel goedkoper.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Wat een verschrikkelijk saai filmpje.

  2. Ik weet uit de praktijk dat de basparing op papier een stuk kleiner is dan men hoopt, maar dat er toch nog een besparing is.
    Ook een beetje rare vergelijking, windows tablets of de ipad.
    Dat is toch niet reeel? Op het moment zijn er nog geen goede windows tablets, maar al wel een aantal goede android tablets. Toch lijkt voor defensie, die nu een keuze moet maken, en niet pas over een halfjaar, de ipad de beste keuze. Dat kan over een half jaar anders zijn, maar we leven nu…niet straks…

  3. Lijkt me een druppel water op een hete plaat. De Amerikaanse overheid verspilt dit jaar meer dan 1 triljoen (1000 miljard) aan defensie dus 5 miljoen besparen is dan natuurlijk helemaal niets.

  4. Origineel geplaatst door Donstil
    Lijkt me een druppel water op een hete plaat. De Amerikaanse overheid verspilt dit jaar meer dan 1 triljoen (1000 miljard) aan defensie dus 5 miljoen besparen is dan natuurlijk helemaal niets.

    Dat de US-overheid een triljoen verspilt is jouw persoonlijke mening en geen feit, hetgeen de besparing op papier natuurlijk wel is.

  5. 1000 miljard = 1 biljoen (1 trillion)
    triljoen = miljard x miljard

  6. @donstil, dus liever gewoon die 5 miljoen uitgeven begrijp ik ?

  7. Ik denk dat de besparing nog laag is ingeschat. Flight manuals etc. worden meestal op heel speciaal licht en toch sterk papier afgedrukt. Elke kg telt. En als je de beheerskosten (updates tussenvoegen etc.) meerekent lijken de geclaimde besparingen me erg voorzichtig.

  8. Weet iemand wat voor App ze gebruiken, misschien is het te herkennen in het filmpje?
    En hoe hebben ze het secure gemaakt?

  9. @Loco: Jij had misschien stuntfilmpjes met straaljagers verwacht, maar dit gaat gewoon over de administratieve processen. Moet ook gebeuren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.