Amazon gaat ook de iPad verkopen

Amazon gaat de iPad ook verkopen: er zijn al placeholders voor pagina's waar je de iPad kan bestellen.

ipad amazonMensen die hun iPad liever niet bij Apple maar bij Amazon willen kopen, komen straks ook aan hun trekken. Op de website zijn placeholders verschenen voor de iPad – en er zijn zowaar ook al een paar ‘klantenreviews’ (die je misschien maar niet te serieus moet nemen). De iPad wordt alleen naar adressen binnen de VS verstuurd, zoals met vrijwel alle computerproducten op Amazon. Je kunt je inschrijven om een waarschuwing te ontvangen zodra de iPad beschikbaar komt.


Je hebt de keuze uit drie capaciteiten en twee uitvoeringen: 16, 32 en 64 GB, respectievelijk met of zonder 3G, zoals hierboven aangegeven. Prijzen staan er helaas nog niet bij, maar het zal niet veel afwijken van de prijzen die Apple hanteert.

Zelf kijken kan hier: Apple iPad Tablet bij Amazon.

apple tablet amazon

Amazon

Amazon is een van de bekendste internationale webshops voor elektronica, huishoudartikelen, speelgoed, levensmiddelen en meer. Je kunt bij Amazon ook terecht voor goede Apple-deals. Amazon is sinds 2020 met een eigen versie van de webshop actief in Nederland en biedt vaak goedkope aanbiedingen, ook voor tech. Met een Amazon Prime-abonnement profiteer je van allerlei voordelen, zoals gratis verzending. Bekijk de de beste Amazon Nederland deals en hoe je lid wordt van de streamingdienst Amazon Prime Video. Er is extra voordeel te halen tijdens het jaarlijkse evenement Amazon Prime Day.

Amazon

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.