Reacties voor: Alle steden waar Flyover van iOS 6 al beschikbaar is

FlyOver in de nieuwe Apple-kaartenapp is nog niet overal beschikbaar. In Cupertino, Chicago, Kopenhagen, Las Vegas, Los Angeles, Miami, Montreal, Sacramento, San Francisco, Seattle en Sydney vind je ze wel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Jammer dat de Kaarten.app op iOS6 nog zo snel vastloopt. Ziet er allemaal prachtig uit, maar het is helaas voor maar even, want dan is het geheugen alweer volgestroomd en laat dat nou nog een erg lastige bug zijn wat voor elke applicatie geldt.

  2. Hoe krijg die FlyOver werkend? Ik ben bijvoorbeeld in Laas Vegas, zoom in op the strip, maar dan?

  3. @Maurice Hollink: Heb je iOS6 al dan?
    Kopenhagen is dan ook wel een mooie stad 🙂

  4. Bij mij geen vastloper none what’s so ever, is echt gaaf om te zien werken.

  5. @Frank van Manen: Heb jij een 4s of iets anders? Maps doet het namelijk redelijk goed bij mij. Heb wel problemen met navigeren binnen met in combinatie met achtergrond muziek.

  6. Origineel geplaatst door Thijs
    @Maurice Hollink: Heb je iOS6 al dan?Kopenhagen is dan ook wel een mooie stad

    Ik heb er ook IOS 6 op.

    Krijg de Flyover ook niet aan de praat.

    wat ik doe is, ga naar copenhagen, sydney en ga dan de app afsluiten. Start het opnieuw op en zie dan de 3D optie er staan en nog geen 1sec. later is die optie ook weer weg.

  7. @patrick: Heb je m wel op satellite staan?

  8. FlyOver werkt helaas alleen op de 4s, iPad 2 en nieuwe iPad

  9. @patrick: Welk iDevice gebruik je? 3D werkt niet op alle apparaten namelijk.

    Ik heb een iPod Touch 4G en daar zie ik ook 1s de 3D knop en daarna is hij weg. Wel jammer had het wel even willen proberen.

    Ook ik merk dat geheugen een enorm probleem is in iOS6, al heel vaak gehad dat een app crasht omdat het geheugen vol zit.
    Mede daarom zet ik het nog maar even niet op mijn 4S en iPad3 die ik dagelijks gebruik.

  10. Volgens de keynote moet ie het ook zonder sateliet doen. Dus gewone weergave.

    Heb helaas geen iOS 6 om het uit te testen.

  11. Ben benieuwd wat IOS 6 op de 3 GS doet. Met IOS 5 is het al niet heel erg leuk meer. Spot light, locatie voorzieningen en icloud staan bij mij standaard uit. Anders is opstarten van apps al helemaal niet meer te doen.
    1x per week een reset en zo af en toe volledig terug naar fabrieksinstellingen is voor mij een must.

    Als iemand tips heeft, ze zijn heel erg welkom!

  12. @maartenjasper: 4S idd. Problemen liggen vooral omdat iOS6 niet goed omgaat met het geheugen. Normaal gesproken sluit iOS namelijk zelf automatisch apps af die geheugen gebruiken, zodat de app die open staat gewoon goed functioneert. Echter knikkert ie ‘m er nu gewoon uit en blijven alle overige apps gewoon in de zelfde staat. Zie ook Diagnose en gebruik.

  13. Nice!
    Nu snel die lijst met steden uitbreiden. Ben benieuwd wanneer ik over Schin-op-Geul kan fly-overen 😉

  14. Is nog maar een kort lijstje. Ik ben benieuwd of die van Google langer is… Ook vind ik het niet meer hebben van streetview straks een gemis. (Google komt vast met een losse app) maar ben wel benieuwd hoe mijn iPhone met ios6 zal reageren op mijn appradio 2 van pioneer…

  15. Kort lijstje nog… zal wel jaren gaan duren voordat dit ook in Nederland beschikbaar is. Up-to-date houden lijkt me ook lastig (net als Streetview nu).

  16. Dit bestaat toch al veel langer in google earth op de pc?

  17. Heeft iemand al opgemerkt dat iOS 6 nog beta is? En dus nog bij lange na niet perfect?

  18. Kan niet wachten tot het voor de consument beschikbaar komt. Top!

  19. Origineel geplaatst door pposthoorn
    @patrick: Welk iDevice gebruik je? 3D werkt niet op alle apparaten namelijk.Ik heb een iPod Touch 4G en daar zie ik ook 1s de 3D knop en daarna is hij weg. Wel jammer had het wel even willen proberen.Ook ik merk dat geheugen een enorm probleem is in iOS6, al heel vaak gehad dat een app crasht omdat het geheugen vol zit. Mede daarom zet ik het nog maar even niet op mijn 4S en iPad3 die ik dagelijks gebruik.

    Okay dat is dan het geval, ik heb het op mijn Iphone 4 staan. Dit had ik over het hoofd gezien.
    Bedankt voor de info.

    Origineel geplaatst door Edwin V.
    Heeft iemand al opgemerkt dat iOS 6 nog beta is? En dus nog bij lange na niet perfect?

    Het is inderdaad een beta, maar merk er absoluut niks van werkt perfect (vind het zelf wat soepeler dan de IOS 5.1 die ik er voor op had) Geen klachten zoals apps die crashen.

  20. @Pommetje: Dat is raar, op mijn 3GS werkt hij iOS 5 prima. Heb wel niet al te veel apps en muziek erop staan. Maar wat jij allemaal doet is bij mij zeker niet nodig.

  21. Origineel geplaatst door Frank van Manen@maartenjasper: 4S idd. Problemen liggen vooral omdat iOS6 niet goed omgaat met het geheugen. Normaal gesproken sluit iOS namelijk zelf automatisch apps af die geheugen gebruiken, zodat de app die open staat gewoon goed functioneert. Echter knikkert ie ‘m er nu gewoon uit en blijven alle overige apps gewoon in de zelfde staat. Zie ook Diagnose en gebruik.

    Deze beta ondersteunt volledige multitasking?!

  22. Ik vind het wel grappig hoe de flyover-ondersteuning precies bij de rand van de Google-campus stopt 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.