Redsn0w 0.9.13dev1: tethered jailbreak van iOS 6 beta 1 (jailbreak)

Het iPhone Dev Team heeft redsn0w 0.9.13dev1 uitgebracht voor ontwikkelaars die een tethered jailbreak uit willen voeren op iOS 6 beta 1.

iOS 6 jailbreak beta testingHet iPhone Dev Team heeft redsn0w 0.9.13dev1 uitgebracht voor ontwikkelaars die een tethered jailbreak uit willen voeren op iOS 6 beta 1. Alleen de iPhone 3GS, iPhone 4 (GSM en CDMA) en 4e generatie iPod touch worden door de speciale versie van redsn0w ondersteund op basis van de limera1n bootrom-exploit uit 2010. De jailbreak wordt op dit moment zonder Cydia in een basale vorm ter beschikking gesteld, waarbij ontwikkelaars volledige toegang tot hun toestel kunnen verkrijgen met behulp van SSH of afc2. De jailbreaktool redsn0w 0.9.13dev1 is geschikt voor Mac OS X en Windows.

redsn0w 0.9.13dev1 voor iOS 6 beta 1

De op ontwikkelaars gerichte versie van redsn0w zal geen hacktivatie uitvoeren en je moet dan ook een geregistreerde iOS ontwikkelaar zijn om voorbij de activatie van iOS 6 beta 1 te komen. Deze jailbreak is op dit moment bijvoorbeeld interessant voor ontwikkelaars van jailbreak applicaties of tweaks die hun code alvast geschikt willen maken voor iOS 6. Aangezien het om een tethered jailbreak gaat zal je na het uitvoeren de jailbreak telkens gebruik moeten maken van de “Just boot” optie in redsn0w als je het toestel opnieuw op wilt starten. Je moet deze optie ook gebruiken nadat je redsn0w naar iOS 6 beta 1 hebt gewezen en hebt gekozen voor “Jailbreak“, aangezien de benodigde bestanden voor de beta firmwares niet automatisch kunnen worden gedownload. Versie 0.9.13dev1 zal vermoedelijk ook geschikt zijn voor de eerstvolgende beta’s van iOS 6 of kan door een aantal relatief kleine aanpassingen geschikt gemaakt worden.

Redsn0w 0.9.13dev1 is te downloaden op de website van het iPhone Dev Team.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2012, 22:00
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 6, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.