Reacties voor: Alcohoot: blaastest voor je iPhone

De Alcohoot is een blaastest die je aansluit op je iPhone, zodat je via een bijbehorende app je vrienden of een taxi kan bellen als je dronken bent.
Lees het complete artikel → Alcohoot: blaastest voor je iPhone
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Omdat ik onlangs naar Frankrijk ging, meende ik een alcoholtester te moeten kopen en heb ik me er een beetjein verdiept. Belangrijkste bij een alcoholtester is de sensor: is die van de alcohoot een brandstofcel, halfgeleider cel of chemisch? De beste is de brandstofcel maar die moet zeg eens per jaar worden ge-ijkt. De slechtste is de chemische – dat is hooguit een gimmick.

    Overigens bleek er nog steeds niet gehandhaafd te worden in Frankrijk dus ik koos ervoor om burgerlijk ongehoorzaam te zijn en geen tester te kopen. Tijdens mijn verblijf maakte de minister zowaar bekend de wet te willen intrekken.

  2. En daar sta je in de rechtbank de rechter te overtuigen met je iPhone. Maar meneer de rechter, ik mocht echt nog rijden hoor, kijk maar naar de opgeslagen gegevens op m’n app.
    Vermoed dat dat niet gaat werken

  3. @Rembert
    Je kan die chip dan ijken door het voorgeschreven max aantal glazen bier naar binnen te hachelen en daar de drempelwaarde van te maken
    In bijzijn van een notaris
    Haha !!

  4. Ik heb geen alcohol tester op mijn Iphone nodig om te weten dat ik dronken uit de kroeg ben gekomen.

    Daarom ga ik ook altijd op de fiets.

  5. Leuke gimmick om mee te spelen (“ha ha, kijk eens hoe dronken ik ben” of “nog even doorzuipen ik ben dronkerder dan jou!”). Helaas zijn de goedkope testertjes absurd slecht en de zijn de goede testers veel te duur (dus niet leuk voor een paar keer mee ouwehoeren). Ben benieuwd of ze met deze tester ergens een goede middenweg kunnen vinden.

  6. 1 april komt er weer bijna aan hè ?
    Dit ga je toch niet menen…?

  7. Leuk voor het aankomende Apple horloge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.